Titova unuka Saša Broz: Moj deda je bio usvojeno dete majke Kolumbijke i oca naslednika kralja Karla XXL!

cerka

Printskrin: Youtube/kanal5tv

Titova unuka Saša Broz na svom Fejsbuk profilu je komentarisala tvrdnje iznesene u jednoj emisiji na Hrvatskoj televiziji da je Josip Broz Tito navodno bio podmetnuti ruski agent.

Često se čuje da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, već podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Titova unuka, Saša Broz je sve prokomentarisala u šaljivom tonu.

[adsenseyu5]

„Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju… Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 veka pre nove ere“, kazala je Saša i dodala:

„Baka mi je pričala da je deda u mlađim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na njega, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima“.

Saša tvrdi da su joj se svi koji konstantno pišu o Titu popeli na glavu te im je dala ideju i za novi bestseler:

„Pravo ime J.B.Tita je zapravo Huan Manuel Markez, skinite mi se više!!!“. U post skriptumu je dodala „ovo Huan Manuel Markez je neka bokserska faca iz Meksika, to sam skinula sa Neta“.

[adsenseyu1]

(kurir)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

13 komentara na "Titova unuka Saša Broz: Moj deda je bio usvojeno dete majke Kolumbijke i oca naslednika kralja Karla XXL!"

 1. 1977 god,upoznala sam bratanicu Josipa Broza u Beogradu.Neverovatno je licila na Tita njen otac je brat Titov i nema nikakve misterije ,Meni licno je misterija da ni posle pola veka Tito nije mgao da promeni govor vec je uvek isto pricao neki ijekavski sa greskama

 2. kralj Karlo XXL??? ekstra veliki??? haaaaahahahahahahaha!!!!

 3. ne volim političare, i uopšte me ne interesuje ko je bio tvoj deda. oni bi trebali da budu sluge naroda nažalost obrnuto uvjek bude. pa nijesu ti političari neki naučnici , pih

 4. Ma skinite se vi nama sa Titom! Provereno i dokazano najgorim neprijateljem Srba i Srbije. Prevarant, bonvivan, diktator. Ma GO*NO JEDNO istorijsko! Pobio je preko 200.000 Srba nakon rata, osnovao Goli otok i Sremski front za Srpsku inteligenciju, zatvore, kaznione…pobio je sve koji su se usudili da mu protivreče, opljačkao ratnu odštetu dobijenu od Nemaca…seme mu se dabogda zatrlo!

 5. Da je živ, rekla bih: CRKAO DABOGDA! Ovako, samo mogu reći – neka gori u paklu. Prevarant i špijun, negativac ogrezao u krvi. Setim se: na Drvaru, pustio omladinu da gine braneći ga, dok se on sakrio u pećini….Komandant koji pusti decu da ginu dok se on krije….sramotno

 6. Nije problem Tito (Valter Vajs), rođen u Čikagu, znao Jidiš, Engleski koji je naučio na ulici, i nekakav srbsko-hrvatski, a nije znao ni reči zagorski…Zagorski jezik ni Hrvati ne mogu ponekad da razumeju..
  Problem je što su se posle njega pojavili “Titovčići”, koji su u našim bivšim republikama bivše nam SFRJ, obezbedili 10 pokolenja, a pokojna Jovanka, pa i drugi unuci Valtera Vajsa, pa i njegova deca nešto ne gledam da žive u “turbo’folk ili novonacionalnim tajkunškim i novopečenim” bogatstvom a opet “Naučeni” Kumrovačkom školom, koja je proizvodila “komunjare”, koje su preko noći postale prave “nacionalne patriote”, u stilu, “šta da ti kažem”…Sve veći lopov i hohštapler od lopova i hohštaplera!

 7. Što se mene tiče mogao je biti i izrod između kobile i kameleona , kako se ponašao od istine nisam daleko .
  Saši Broz preporučujem da nastavi studij baleta na Bolšoj Teatru , sada kada nema tog stvora od tita možda če i uspijeti i diplomirati .

 8. Kako je to jadno da se ovako pljuje na historiu svoje zemlje. Strasno jadan narod. Bez culture i prospettive . Ponekad mi se desi da me scoro sramota reci odakle sam danas , dok se ti prije 30 godina nie desavalo . Ovce .

 9. “Tako kazu stare crkvene knjige- jos 5-og veka pre NE”,e pa taj copavi stvarno dugo pozivi,crko je tek negde pred kraj novog mileniuma NE.

 10. BILO STA BILO PA PROSLO ko je I sta je DETE IZ RATA NEZNA MU SE TATA STO SE TICE SRBA jeste onih obicnih radnika I seljaka kao I i uvek prosli su krvavim putem oni SRBI koji su Slidell tu licnosti nazoviTITO zaboravili su koju su I odakle su te izdali svoje sugradjjane SRBEE kao i sve druge

 11. Sadašnji događaji jasno govore o tome kakav je bio.U njegovo doba znali smo šta je život.Jadni su i nepismeni ljudi koji sa tolikom mržnjom govore o njemu.Sad po nama sere ko hoće i kad hoće kako se kome digne.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.