TREBA NAM JAČA VOJSKA: Za 10 godina Albanci će izgubiti podršku koju imaju, tada ostaju sami

Izložba

foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Pavlović je rekao da trenutno Nemačka vrši najači pritisak na Srbiju kako bi pristala na pravno perfektni” sporazum o Kosovo kojim bi stavila tačku na pitanje nezavisnosti južne srpske pokrajine. Pavlović je rekao da pregovore treba odložiti do povoljnijih okolnosti.

– Idealni trenutak za pregovore biće kada Albanci sa Srbima ostanu jedan na jedan, kada međunarodne okolnosti budu takve da niko neće hteti da ratuje za Albance, niko. To je prvi preduslov. Drugi preduslov da Srbija bude vojno neouporedivo jača od albanske strane da bi pregovori uspeli – objašnjava Pavlović.

On kaže da to nije poziv na rat već da bi rezultat pregovora bio mnogo bolji kada bi Srbija imala vojsku koja je u stanju da za 60 dana bude na granici sa Albanijom.

– Onda kažeš ja to neću, ja hoću da pregovara – objašnjava Pavlović.

On je rekao da velika sreća po Srbiju da međunarodne okolnosti idu u korist onih zemalja koje ne priznaju nezavisno Kosovo poput Kine, Rusije i Indije a na štetu onih koji su sponzori Albancima.

Toni Bler: Britanija treba da napadne Siriju

– Za 10 godina Albanci ostaju sami – tvrdi Pavlović.

(Skandalozno.rs/Pravda.rs/Izvor: Pravda/HelmCast)

Budite prvi sa komentarom na članku "TREBA NAM JAČA VOJSKA: Za 10 godina Albanci će izgubiti podršku koju imaju, tada ostaju sami"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.