Uče o Srbinu: U udžbeniku američkih studenata tekst o Novaku Đokoviću

Šampion!

U novom izdanju “Socijalne psihologije”, koje su kao autori potpisali Eliot R. Smit, Dijana M. Meki i Heter M. Klejpul pominje se najbolji teniser sveta

NJUJORK – Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković našao se u udžbeniku “Socijalna psihologija”, koji koriste studenti na američkim univerzitetima.

U novom izdanju “Socijalne psihologije”, koje su kao autori potpisali Eliot R. Smit, Dijana M. Meki i Heter M. Klejpul pominje se najbolji teniser sveta. On se našao na stranama 67 i 68.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Đoković je pometnu u kontekstu izražavanja emocija. U delu udžbenika, koji nosi naslov “Sagledavanje emocija pojedinaca”, autori pominju Đokovića kao primer nekoga ko slobodno i često izražava emocije na terenu.

[adsenseyu4]

Na jednoj strani vidi se samo Novakovo lice koje je u grču, ali se na osnovu njega ne može naslutiti da li je radostan, ljut ili besan.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

“Pre nego što kažete bilo šta o njegovom stanju, okrenite sledeću stranicu”, navodi se u tekstu.

[adsenseyu1]

“Čak i naše razumevanje emocija povezano je sa socijalnim kontekstom. U njegovom pogledu nema ni ljutnje ni bola, već radosti i sreće, pošto sada kaznate da je Đoković reagovao ovako nakon osvajanja seta u četvrtfinalu Australijan opena”, zaključuju autori.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin
 Đoković je početkom februara po peti put u karijeri osvojio Australijan open

(Kurir)

1 komentar na "Uče o Srbinu: U udžbeniku američkih studenata tekst o Novaku Đokoviću"

  1. Ostavite vi Noleta na miru..on je Srbin i pripada naciji koju vi toliko volite da ste joj krvnicki ubijali decu NATO bombama a koja vam je u II sv.ratu spasla preko 1.000pilota …imate vi dovoljno “heroja” sa kojima mozete uciti vase zombirane klince Ramba,,Rokija..Swarcenegera…Zan Klod Van Dama..

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.