Velja Ilić uzvratio žestoko: “Zorana Mihajlović je dno dna. Ona je mulj, talog!”

Intervju

Velimir Ilić – foto: Tanjug

Bivši ministri građevinarstva Velimir Ilić i Milutin Mrkonjić žestoko su zaratili sa naslednicom u tom resoru i potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović!

U prepucavanju oko radova na važnim građevinskim projektima, kao i optužbi za uništavanje putarskih firmi, uopšte se nisu birale reči, te su tako razmenjene i teške uvrede.

Ilić je tako ministarki Mihajlović poručio da je “zlo i nedaća srpska”, dodajući da bi mogla da završi u zatvoru.

Kome (ni)je crven nos
– Ona samo vređa i omalovažava. Zorana je dno dna. Ona je mulj, talog. Njoj pao zid više puta, imala je one smrdljive zgrade, deli poslove bez tendera… i sad ona sebi daje za pravo da priča da se nekome nos crveni. Meni, bre, nos nikad nije crven. Zorana je nesreća jedna. Ona će sto posto završiti u zatvoru zbog nestručnosti i halapljivosti. Ona je u velikom problemu – u dahu je izgovorio Ilić za Kurir i nastavio:

– Bori se da izađe iz kaljuge. I sad će ona da piša po ljudima koji su stručni, neka dela ostavili iza sebe. To, bre, ni stalete koje odu u penziju ne rade. Misli da je nešto ako se onako nafraka i stavi onu kosu na glavu. Zorana je zlo. Ona je nedaća srpska, naša nacionalna nesreća. Ne znam samo kako se kod nas baš zapati. Jadna sa njom ova Srbija jer će morati da plaća njene greške i vraća njene dugove.

Mesto im u kafani

A ovako oštra reakcija usledila je, podsetimo, pošto je Mihajlovićeva kazala da bi Iliću i Mrkonjiću, koje je nazvala “ekipom crvenih noseva”, bilo najbolje da zajedno otvore neku kafanu i udalje se od politike i građevine.

Mihajlovićka juče nije želela da odgovara na najnovije prozivke.

– Mislim da bi svaka dalja prepirka s društvom crvenih noseva bila besmislena – kazala je ona.

Inače, raspravu je, podsetimo, otvorio upravo Ilić, koji je prvi ministarki poručio da je najbolje da otvori frizerski salon, a ne da svojim neznanjem i nestručnošću upopaštava državne resurse.

Ni Mrkonjić ne oprašta
Sramota, mogu otac da joj budem

Ni Mrkonjić nije ostao dužan potpredsednici Vlade, pa joj je, kao i Ilić, poručio da je neznalica i da će završiti u zatvoru. Kako je još rekao, Velimir Ilić i on su za ministarku Ajnštajni.

– Ona je i nevaspitana i bezobrazna. Mogu otac da joj budem. Pa, i Velja može – kazao je Mrkonjić povodom Mihajlovićkinih teških reči na račun dvojice.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Biljana Bojić)

Budite prvi sa komentarom na članku "Velja Ilić uzvratio žestoko: “Zorana Mihajlović je dno dna. Ona je mulj, talog!”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.