Vodeći svetski atmosferski naučnici kategorički tvrde: KEMTREJLSI ne postoje! – VIDEO

Ilustracija

Vodeći svetski atmosferski naučnici kategorički odbacuje ideju o postojanju tajnog programa prskanja – kemtrejlsima.

Naime, rezultati pokazuju da 76 od 77 naučnika koji su učestvovali u programu, rekli su da nisu našli dokaze o tajnom programu prskanja i slažu se sa dokazima pojedinaca da se tragovi u atmosferi mogu objasniti kroz druge faktore, kao što je tipično formiranje oblaka iz aviona od kondenzovane vodene pare i čestica aerosoli koje nastaju od izduvnih gasova aviona.

Jedini učesnik koji je odgovorio da postoji tajni program prskanja izjavio je da je našao visok nivo atmosferskog barijuma u udaljenim područjima gde bi trebalo da je standardno nizak nivo barijuma.

[adsenseyu1]

Ovo je izazvalo oštre polemike na forumu reddit.com.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

[adsenseyu6]

Podsetimo, Edvard Snouden dok je radio u Državnoj bezbednosnoj agenciji (National Security Agency – NSA) iz onoga što je video u tajnim uglovima Interneta, zaključio je da su kemtrejlsi – hemijski tragovi aviona na čiju štetnost mnogi ukazuju – deo “dobronamernog” programa namenjenog borbi protiv globalnog zagrevanja.

Kao pitanje od nacionalne bezbednosti za američku poljoprivredu, promena klime je ozbiljan problem. Kemtrejls program je, kako Snouden objašnjava, “kruna” geoinženjerijske laboratorije Muad Diba, a ideja je da se zaštiti klima Severne Amerike po svaku cenu. Štete od toga su višestruke, od širenja pustinja u podsaharskoj Africi i širenje kancerogenih “trejlsa” u slabije naseljenim područjima, do suša u Amazonu i razornih vetrova duž istočne obale SAD.

Najopasnija stvar je da su, iako kemtrejlsi čuvaju klimu SAD-a razumno stabilnom, građani svakodnevno bombardovani nevidljivom kišom molekula krcatih ugljenikom za koje se još ne znaju kako utiču na ljudski organizam.

Pogledajte video:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs, foto-ilustracija: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vodeći svetski atmosferski naučnici kategorički tvrde: KEMTREJLSI ne postoje! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.