Vojislav Šešelj: Evo zašto je TERORISTA sa Novog Zelanda slušao pesmu o Radovanu Karadžiću – VIDEO

Presuda

Vojislav Šešelj – foto: Fejsbuk SRS

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je da je neko namerno instruisao Brentona Taranta da sluša pesmu o Radovanu Karadžiću par dana pre presude lideru Srba iz Bosne.

– Očigledno je neki ludak u pitanju. Neko je ovog ludaka iskoristio da to napravi, iz kojih razloga to ne znamo, ali ga je podučio da pomene Karadžića nekoliko dana pre izricanja njegove drugostepene presude – rekao je Šešelj u emisiji “Dobro jutro Srbijo” na Hepi televiziji.

Američki sajt “Dejli bist” objavio: Napadač inspirisan “srpskim napadima na muslimane” – VIDEO

Predsednik SRS je rekao da će se satanizacija Srbije nastaviti svim sredstvima dok naša zemlja ne kapitulira. Australijanac Brenton Tarant koji je počinio masakr u džamiji na Novom Zelandu, pobivši 49 ljudi, prethodno je u kolima slušao pesmu u kojoj se pominje prvi predsednik RS Radovan Karadžić.

Terorista s Novog Zelanda tvrdi da je ubijao zbog ove devojčice. Ko je ona?

Izricanje drugostepene presude prvom predseniku RS Radovanu Karadžiću zakazano je za 20. mart u 14 časova u Hagu, a on očekuje da mu bude izrečena oslobađajuća presuda.

Drugostepena presuda Karadžiću biće izrečena nakon što su razmotrene žalbe odbrane i tužilaštva na prvostepenu presudu, kojom je 2016. godine Haški tribunal osudio Karadžića na 40 godina zatvora.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vojislav Šešelj: Evo zašto je TERORISTA sa Novog Zelanda slušao pesmu o Radovanu Karadžiću – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.