Vojislav Šešelj žestoko isprozivao uhapšenog Milojka Pantića

Presuda

Vojislav Šešelj – foto: Fejsbuk SRS

Tviter je mesto gde se lider radikala Vojislav Šešelj i sportski komentator Milojko Pantić već neko vreme prepucavaju, vređaju povodom različitih događaja, mišljenja i čega sve ne.

Sada se četnički vojvoda oglasio povodom Milojkovog nedavnog hapšenja i ocenio to ovako:

– Šta uradi noćas ona pijana budala Milojko Pantić. Pod velikom dozom alkohola svojim vozilom udario je u džip interventne jedinice, pobegao i na Brankovom mostu vozio u suprotnom smeru. Sad je na trežnjenju u mardelju i tamo drži političke govore; zahteva da mu se odmah preda vlast -napisao je Šešelj na Tviteru.

Kao i svaka Šešeljeva objava i ova je naišla na ironične komentare poput:

https://twitter.com/StojanovicJele1/status/1125331115315691520?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1125331115315691520&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fvesti%2Fpolitika%2F384117%2Fseselj-isprozivao-uhapsenog-milojka-pantica-uputio-mu-je-bas-tesku-uvredu

Podsećamo, Milojko Pantić (72) Poznati sportski komentator uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom “ford fokus” udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.

Milojko Pantić: “Napišite, ja sam kreten!”

On je oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice.

Kako se navodi, Pantić je pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru! Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.

U incidentu nije bilo povređenih.

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vojislav Šešelj žestoko isprozivao uhapšenog Milojka Pantića"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.