Vučić isprozivao direktora Puteva Srbije: “Gde je Drobnjak? Uvek je neko drugi kriv, ti nikad!” – VIDEO

Šid

Vučić i Drobnjak – foto: Printscreen Pink Tv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas građanima Šida da je dosad najmanje urađeno u toj opštini, zbog čega će se u narednom periodu nastojati da u to mesto dovede najmanje jedan ili više investitora.

– Sve javne objekte ćemo obnoviti, uradićemo obilaznicu oko Šida. Brzo ćete videti početak tih radova.

Obnovićemo sve puteve da od Tovarnika do centra Šida sve bude kao ‘pista’ , a ne da se sramotimo pred svetom, kazao je on.

Ukazao je da su u toku radovi na 22 kilometara auto-puta od Batrovaca do Kuzmina, i, da mu je v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak preneo da će radovi biti završeni do kraja godine.

– Gde je Drobnjak? Do kad je to gotovo? E, vidite sad! Ja pitam Drobnjaka do kad je gotovo… Trebalo je da bude gotovo do maja, pa smo pristali na avgust a sad je kraj godine… Izvođač rekao… Uvek je izvođač kriv, ti nikad – rekao je Vučić Drobnjaku koji mu je stajao iza leđa…

– Najmanje smo uradili za Šid, i izvinjavam se ovde pred ovoliko građana, ali zato ćemo da sada najviše radimo u Šidu.

Samo sam u Rumi otvorio pet fabrika, pa u Inđiji, Pećincima, a ovde smo samo ‘Srem Šid’ obnovili i pomogli ‘Agropapuk’.

Sada je gotova industrijska zona i dovešćemo jednu, a nadam se i dve fabrike kako bi građani ostali na svojim ognjištima, rekao je on.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vučić isprozivao direktora Puteva Srbije: “Gde je Drobnjak? Uvek je neko drugi kriv, ti nikad!” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.