“VUČIĆ NEMA NAMERU DA ZOVE NIKOLIĆA” jer ga “VIŠE NE ZANIMA”

Intervju

foto: Beta, arhiva

Komunikacija između premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića pukla je od sinoć, kada je nezvanično objavljeno da će se Nikolić kandidovati za predsednika Srbije protiv Vučića. Prema signalima koji stižu iz dva kabineta, čini se da nema nazad.

Kako saznaje “Blic”, posle susreta na jučerašnjem prijemu povodom proslave Dana državnosti Vučić i Nikolić više nisu komunicirali. A i tom prilikom su razgovarali samo kurtoazno, bez pominjanja slona u sobi.

 [adsenseyu5]

Nikolićeva odluka da se ipak kandiduje je šokirala sve u Nemanjinoj 11, uključujući i premijera. Iako je bilo naznaka da se neće predati bez borbe, Nikolić nije nagoveštavao da je raspoložen za otvoreni rat protiv Vučića.

Sada se kontakt “političkog oca i sina” svodi na pismo koje je Nikolić pre dva dana uputio Vučiću, a u kojem je naveo šta sve traži od predsednika SNS da bi se povukao iz izborne trke.

[adsenseyu1]

– Nikolić je tražio sve ono što je svojevremeno, kako on to tumači, prepustio Vučiću. Mesto premijera i stranku – kaže sagovornik “Blica” koji je imao uvid u pismo.

Kako saznajemo, Vučića je pogodio Nikolićev gest i to što nije najpre njemu saopštio odluku o kandidaturi. Prema tvrdnjama naših izvora iz Vlade, “Vučić nema nameru da pozove Nikolića”, a kako su nam se poverili u njegovom okruženju “i ne očekuje Nikolićev poziv”, jer ga “više ne zanima”.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs )

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "“VUČIĆ NEMA NAMERU DA ZOVE NIKOLIĆA” jer ga “VIŠE NE ZANIMA”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.