Vučić: Za nas Srbe pravde nema

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

To što neko nije osuđen iz političkih razloga, ne znači da nije počinio zločine, rekao je predsednik Aleksandar Vučić povodom oslobađajuće presude Naseru Oriću.

Vučić je primetio da je očigledno da za nas, Srbe, neće biti pravde.

“Očigledno da naša suza nema roditelja i da će čak i ubijeni, preklani, Slobodan Ilić ispasti kao da je ubijen od ko zna koga ili da je izvršio samoubistvo”, rekao je Vučić novinarima u Nikoziji.

I pored živih svedoka koji, podsetio je Vučić, potvrđuju da je Orić počinio zločin, neki se prave da to ne čuju i ne vide.

“Imamo protiv što se slavi nepravda i oni koji su činili zločine. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločin. A za mene je čudo da neko nije osuđen, a postoje živi ljudi koji mogu da posvedoče”, rekao je Vučić.

Zato treba da se još više borimo za napredak naroda, za bolji ekonomski rast i nezaborav naših žrtava.

“Kad ih drugi ne vide, da mi to radimo, da sve te žrtve ne budu zaboravljene, kao i neki koji pripadaju drugom rodu, a naši sunarodnici su ih pogubili”, rekao je Vučić.

Dodao je i da se znao unapred ishod, jer je reč o političkoj a ne pravnoj odluci.

A svaku presudu po pitanju svakog srpskog oficira komentarisali su i pre nego što se dogodila, i prvostepena, a ne pravosnažna… To moramo da pregrmimo, da pređemo preko toga, da budemo snažni, jaki, hrabri“, rekao je Vučić.

Kako kaže, njegova poruka svima koji bi da unize i unište Srbiju je jasna: “Mi nikome ne pretimo, ni od koga ništa nećemo, ništa tuđe nam ne treba. Hoćemo da budemo svoji na svome, da budemo na našim ognjištima, da radimo, živimo, a svojim radom ćemo se truditi da budemo uspešniji. To pravo niko ne može da nam oduzme.” Ali, to što vidite našu brigu i zabrinutost, nemojte slučajno da pomislite da ste videli strah i da možete da pregazite i ponizite Srbiju, istakao je on.

“Nikada vam nećemo dozvoliti, Srbija i naš narod na kraju pobeđuju”, zaključio je Vučić. 

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Vučić: Za nas Srbe pravde nema"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.