Zbog čega su velike svetske sile iznenada odustale od istraživanja Meseca? – VIDEO

Ilustracija

MESEC.

Hiljadama godina su ljudi gledali u njegov tajanstveni oblik, pitali se o njegovom poreklu, sanjali da kroče na njegovu površinu, zamišljali njegove stanovnike… A onda je došlo vreme kada je san počeo da se ostvaruje.

Pokušavajući da prate jedna drugu, kosmičke države pohrlile su ka Mesecu. Obletali ga, fotografisali njegovu nevidljivu stranu, koristeći mašine doneli su na Zemlju uzorke mesečevog tla… I konačno – trenutak istine: Zemljani hodaju po njegovoj površini.

Američki astronauti pronašli na Mesecu NLO i ostatke posade broda?! – VIDEO

Pred njima je još izazovniji plan: naselja na Mesecu, lansirne rampe za istraživanje dalekog Svemira… I odjednom – svi projekti su iznenada obustavljeni. Na Zemlji su ostale neiskorišćene rakete, vozila za kretanje po Mesecu, naučna oprema…

[adsenseyu1]

Šta se dogodilo? Pogledajte video u nastavku, iz ruske perspektive…

[adsenseyu1]

1 komentar na "Zbog čega su velike svetske sile iznenada odustale od istraživanja Meseca? – VIDEO"

  1. Danas vise i nije nikakva tajna da je Nikson iscenirao celu pricu o sletanju na mesec…o tome je Kisindzer i otvoreno svedocio,a cia se pobrinula da likvidira sve ucesnike u snimateljskom poduhvatu koji je obavljen u Londonu u studiu koji je neposredno pre toga posluzio za snimanje rata zvezda,Donald Ramsfeld je takodje priznao da je Nikson zabrljao u zelji da ostane na vlasti i nadoknadi prednost SSSR-a,jedino je reziser Stenli Kjubrik ostavljen u zivotu,ali se totalno povukao na svoje imanje.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.