AKO POVERUJETE U NJENU PRIČU, NEĆE VAM BITI DOBRO: Pazite se starice (70) iz Novog Sada, kreće se OVIM ulicama

starica

Foto: Printskrin/Google Maps, Pixabay

Starica hara ulicama Grmečka, Zdravka Čelara, Milana Vidaka, Krajiška, Dušana Košutića i okolnim ulicama

U Futogu se pojavila gospođa starosti oko 70 godina za koju kažu da je prevarant i da ne nasedate na njenu tužnu priču jer lako možete da ostanete bez para.

Kako stoji na Fejsbuku, starica hara ulicama Grmečka, Zdravka Čelara, Milana Vidaka, Krajiška, Dušana Košutića i okolnim ulicama.

[adsenseyu5]

Gospođa koja je, navodno, invalid i hoda uz pomoć štapa, priča crnogorskim naglaskom i predstavlja se kao profesor književnosti iz Podgorice.

“Zamoli vas da uđe u kuću i ispriča priču o sinovom propalom braku. Kao ima penziju iz Crne Gore koja stiže u petak, a njoj fali par hiljada da bi platila inekcije koje joj šalju iz Nemačke, kao vratiće vam pare… Nemojte da nasedate! Viđena je da je odvoze i dovoze kola! Tipično prosjačenje na fin način.

Imamo informacije da je viđena i u Veterniku, na Novom Naselju, Telepu, Grbavici i Detelinari. Ona ovo radi već nekoliko godina, i veliki je broj građana koji su prevareni” – piše na Fejsbuku.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "AKO POVERUJETE U NJENU PRIČU, NEĆE VAM BITI DOBRO: Pazite se starice (70) iz Novog Sada, kreće se OVIM ulicama"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.