APOKALIPSA STIŽE 31. MAJA: Čeka nas ZEMLJOTRES neviđenih razmera?!

armagedon

Foto: Tanjug

Kontroverzni YouTube kanal Endtimes signs: news and conspiracy objavio je da će masivni zemljotres pogoditi Zemlju 31. maja

Video koji je pogledan preko milion puta pravi je primer kako uspaničiti masu bez konkretnih argumenata, pa se tako navodi da će razorni zemljotres uništiti planetu i to već kroz nekoliko dana, tačnije 31. maja. – Nikada nije bilo ovoliko zemljotresa, cunamija i vulkana. Da li to znači da svetu uskoro dolazi kraj? Ako ste i vi osetili delić panike, ne brinite – ovo jednostavno nije tačno

[adsenseyu5]

Datum apokalipse se definitivno ne podudara sa onim što piše u Bibliji. S druge strane, teoretičar zavera Tom Horn veruje da će umesto apokalipse svetom zavladati antihristi, što je već realnija opcija.

– Pa, evo pogledajte šta se dešava na Istoku, pogledajte ISIS i njihove apokaliptične vizije. Sve se uklapa – rekao je on.

Tom Horn inače već 20 godina predviđa ovakve scenarije, a na njegovom portalu se čak može naći i vodič za preživljavanje. Jedno od njegovih predviđanja uključuje i pozivanja vanzemaljca Mesije od strane Vatikana i druge bizarne ideje.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: Informer.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "APOKALIPSA STIŽE 31. MAJA: Čeka nas ZEMLJOTRES neviđenih razmera?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.