ASTRO KUTAK – Ova tri muška horoskopska znaka su noćna mora svake žene

horoskop

Foto: Pixabay.com

Oni vam mogu otežati život, a mučne posledice ćete osećati dugo kasnije…

Iako veliku ulogu igraju horoskopski znak i podznak, kao i kombinacija sa partnerovim znakom, u emotivnom smislu sledeći su se pokazali kao najkomplikovaniji.

[adsenseyu5]

Rak

Ovaj horoskopski znak je poznat po svojoj emotivnosi koju često ne zna da savlada. Ako se u to upletu nesigurnost, kompleksi ili ljubomora, odnosi postaju veoma komplikovani, a nastali problem će vam delovati nerešiv. Imajte u vidu da ako vas Rak voli, voleće vas do kraja života, ali u slučaju da razmišlja da li će da bude sa vama, bolje je da se odmah okrenete i odete. U suprotnom, razvlačenje će trajati dugo, a to će biti veoma mučno.

SVAKO JE PRIČA ZA SEBE: Ovako se ponašaju zaljubljeni horoskopski znaci

Jarac

Jarac spade u rogate znake i upravo to ćete moći da osetite na svojoj koži. Oni često glume nedodirljive, a kada ostanu sami sa sobom suočavaju se sa emocijama, odnosno svojom slabošću. Osim mnogo pažnje i razumevanja, potreban vam je i konstruktivni razgovor, kako biste se održavali odnose. U slučaju da ne možete da se borite sa Jarčevom tvrdoglavošću, ostavite ga da sam udara rogovorima u neki drugi zid.

[adsenseyu1]

Bik

Ili ga volite, ili ne. Kada su Bikovi raspoloženi, u stanju su da budu poprilično navalentni, ali, kao i kod Jarca, emocije često skrivaju i ne znaju šta će sa njima. U erupciji emocija, pre će vas uvrediti, nego uputiti kompliment.

(Skandalozno.rs, Izvor: Superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ASTRO KUTAK – Ova tri muška horoskopska znaka su noćna mora svake žene"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.