ČETIRI NAJLEPŠA PARA HOROSKOPA: Da li ste jedni od ovih srećnika?

par

Foto ilustracija:Skandalozno.rs/ pixabay

Kada uđu u prostoriju, koliko god da je veliko društvo, svi gledaju samo u njih jer jednostavno sijaju!

Bik i Rak

Na njih su često mnogi ljubomorni, i zavide im na savršenom odnosu. S obzirom da su oboje veoma odani, u vezu ulažu nežnost i pažnju, njihova ljubav se brzo razvija na dubljem nivou. Tako i nakon dužeg perioda u emotivnoj vezi, oni se mogu ponašati jednako zaljubljeno kao prvog dana.

Lav i Lav

Neobična i ubedljivo savršena kombinacija horoskopskih znakova. Samouverenost i hrabrost Lava stvoriće oslonac u vezi, te će obe strane biti veoma zadovoljne. Ovo posebno važi za teške trenutke, kada je jednoj strani potrebna podrška. Tada mogu da postignu sve što žele, i upravo to ih čini posebnim.

[adsenseyu5]

Vodolija i Blizanci

Iako su oba znaka individualci, ovaj par ima neverovatnu psihološku vezu na kome ostali mogu da im zavide. Njihov telepatski način komuniciranja niko drugi ne može da razume. Otvorenost, sloboda i intelekt ih povezuju, te ovaj par živi svoje živote, zanemarujući tuđa mišljenja.

Reči Zorana Radmilovića grme i posle 32 godine: Njegovo objašnjenje straha navešće vas da dobro razmislite!

Ribe i Škorpija

Ribe i Škorpije su vodeni znaci, te ih karakterišu snažne emocije i strast. Njihov odnos je takođe pun poštovanja i romantike, a povezani su snažno i na intelektualnom nivou. Pun razumevanja, ovaj par se upoznaje na svakodnevnom nivou. Želeći da znaju svaku sitnicu jedno o drugom, oni su u stanju sate i sate da provode u razgovoru.

(Skandaloozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Super žena)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ČETIRI NAJLEPŠA PARA HOROSKOPA: Da li ste jedni od ovih srećnika?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.