Čudna objava NASA: Vanzemaljci su možda već posetili Zemlju, ali nismo mogli da ih primetimo jer su “neverovatno mali”

Otkriće

foto-ilustracija: pixabay.com

Dok se tragovi vanzemaljskog života traže u svemiru, NASA poručuje da su vanzemaljci možda već posetili Zemlju, ali da nismo mogli da ih primetimo jer su “neverovatno mali”.

Advertisement

Naučnik NASA, dr Silvano M. Kolombano poručuje da vanzemaljci izgledaju drugačije od ljudi ili bilo koje druge forme koja je nama poznata, kao i da imaju tehnologiju koju mi čak ne možemo ni da zamislimo. Imaju takođe, kako kaže, sposobnost međuzvezdanog svemirskog putovanja.

Ta izjava dolazi nakon što je NASA počela da skenira univerzum za civilizacije kao deo svog programa “Potraga za vanzemaljskom inteligencijom“.

Jednostavno želim da istaknem činjenicu da, ako uspemo da ih pronađemo ili oni nađu nas, ako već nisu, možda nemaju našu strukturu“, rekao je dr Kolombano.

Advertisement

Kolombano smatra i da su danas naučnici previše fokusirani na to da pronađu znake moderne ljudske tehnologije na drugim planetama, što znači da bi mogli da im promaknu signali civilizacija koje su mnogo stariji od Zemlje

Naučnik je takođe rekao i da ne može svako viđenje NLO može da se objasni ili potvrdi. On je takođe upozorio da brze radio-eksplozije koje se trenutno analiziraju mogu biti zastarele i pozvao “spekulativnu fiziku” zasnovanu na solidnim teorijama, ali i “sa spremnošću da se istegnu mogućnosti u vezi sa prirodom prostora-vremena i energije”, i da se “razmotri NLO fenomen vredan izučavanja”.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Daily Mail)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Čudna objava NASA: Vanzemaljci su možda već posetili Zemlju, ali nismo mogli da ih primetimo jer su “neverovatno mali”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.