Da li su sve to mračne teorije zavere ili možda vlade sveta kriju neke tajne vezane za Mesec?

Šta se krije?

Ima onih koji veruju da je Mesec šuplja sfera i da je ono što se dešava unutar Meseca daleko interesantnije od onoga što se dešava na površini.

Drugi kažu da je Mesec nastao veštačkim putem i da je možda nekakav oblik svemirskog broda, davno parkiran u orbiti od strane neke vanzemaljske rase.

Da li je moguće da su naši najbolji istraživači i astronomi imali pogrešnu sliku o Mesecu svih ovih godina i da ovde postoji nekakva mračna teorija zavere ili možda vlade sveta kriju neke tajne vezane za Mesec?

Novi podaci sa NASA-ine GRAIL misije otkrivaju da Proselarum (ogromna rupa na Mesecu) zapravo nije okrugla već da je okružena ogromnim četvorouglom ispod površine Meseca. Istraživači na osnovu toga sugerišu da Okean oluja nije uzrokovao udar meteora, već da je nastao kad se površina Meseca rascepila.

Ovo otkriće nas navodi da je rani Mesec bio dinamičniji nego što se mislilo, dodali su naučnici.

Dobro, ogromni četvorougao od 3.200 kilometara možda nije vanzemaljska svemirska stanica, ali su novi načini razmišljanja o Mesecu prilično interesantni i neočekivani.

Ipak, uvek postoji mogućnost da je vanzemaljska civilizacija postavila kolonije na više zvezdanih sistema kako bi posmatrali razvijanje primitivnih života (poput našeg). Ima li boljeg mesta da se sakrije vanzemaljska baza od unutrašnjosti Meseca?

Kao što znamo, jedna strana Meseca se nikad ne može videti sa Zemlje. Ko zna šta se to dešava sa druge strane koju ne možemo da vidimo.

(skandalozno.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Da li su sve to mračne teorije zavere ili možda vlade sveta kriju neke tajne vezane za Mesec?"

  1. ZNACI TREBA TU VANZEMALJSKU RASU POSLATI VAN ZEMLJE ILI U ZEMLJU! BOLJE ZA OVAJ SVET I PLANET!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.