Da li znate šta muškarci prvo primete kad upoznaju ženu?

Ilustracija

foto: pixabay.com

Nagoveštaj: da, grudi su na spisku, ali nisu na prvom mestu!

Osmeh
Usne i osmeh su često prva stvar koju muškarci primete na ženi. Da li imate otvoren osmeh koji poziva i koji govori da ste komunikativna osoba, ili se smeškate stidljivo i delujete misteriozno?

Smeh
Ako mu se dopadate, pokušaće da osmeh pretvori u smeh. Prijatan ženski smeh je najprijatnija muzika za uši usamljenog muškarca, jer on to čita “misli da sam šarmantan”.

Smisao za humor
Pored toga što njemu prija kada vas nasmeje, isto tako mu znači kada mu uzvratite dobrom šalom.

[adsenseyu5]

Oči
Iako će probati da kradomice oceni celu vašu figuru, lepo vaspitan momak bi trebalo da vas gleda u oči dok razgovarate. Oni iskusniji će vas dublje gledati u oči jer će u njima pročitati mnogo toga, budući da se ne kaže uzalud “oči su ogledalo duše”.

Glas
Iako to neće biti prva stvar koju će “prijaviti” svojim drugovima govoreći o vama, sasvim sigurno će mu u glavi zvoniti vaš glas, posebno ako mu je zvučao seksi. Glas može momentalno promeniti doživljaj o nekoj osobi, može biti privlačan i u skladu sa dotičnom osobom, a može delovati i potpuno odbojno.

Vaši prijatelji
Ako ste u društvu svojih prijatelja, prosuđivaće vas i na osnovu toga s kim se družite. To isto i vi činite, zar ne? Njemu se neće mnogo dopasti ako imate neku drugaricu koja je “mnogo slobodna” po njegovim standardima.

Figura
Spaziće vašu građu. Za većinu muškaraca, vaša telesna težina ne znači mnogo, koliko vi mislite da je bitna, ali ima i onih koji više vole punije, dok drugi isključivo traže mršave.

Miris
Ako mu se dopadne vaš miris, on će mu ostati u živom sećanju dugo vremena.

Visoke potpetice
Sa izuzetkom onih kojima su fetiš noge i obuća, velikoj većini muškaraca nisu uopšte bitne vaše cipele. Međutim, ako vaše izgledaju posebno neudobno, ili se na vama vidi da su vam neudobne, to će sigurno primetiti svaki muškarac.

[adsenseyu1]

Lični stil
Iako ne može baš tačno da pogodi dizajnera vaše tašne, ili ne zna kako se izgovara “Louboutin”, svaki muškarac sigurno je u stanju da primeti da li ste sportski ili klasični tip, i koji je vaš lični stil.

Grudi
Vaše grudi će biti primećene od strane svakog toplokrvnog mužjaka. Muškarci su naprosto biološki programirani da skeniraju ženske grudi. Možete biti zakopčani do grla, ali oni tačno znaju sa čim raspolažete.

Samopouzdanje
Najvažnije od svega, kada se upoznajete sa nekim muškarcem, jeste da li ostavljate utisak samopouzdane i samosvesne osobe. To jest, ne da li ostavljate utisak, nego da li ste zaista takvi. Ako ste vi sigurni u sebe i svesni svojih vrednosti, muškarac će to odmah primetiti, bez obzira na sve vaše ostale karakteristike. Pravo samopouzdanje je neverovatno seksi.

Zadnjica
Možete se kladiti da će, kada mu okrenete leđa, njegov pogled pasti malo niže. Ali, za to opet nisu krivi oni, nego biologija. Zavisi od muškarca, da li će to uraditi diskretno ili ne. Pored toga, muški svet bi se mogao podeliti u dve grupe, u grupu kojoj su važnije grudi od zadnjice, i drugu, za koju važi obrnuto.

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs)

[adsenseyu2]

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.