DNEVNI HOROSKOP za 01.10.

reka

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas ste dobro raspoloženi i imate volju za rad. Motivacija je dobra i sve stižete na vreme. Ako imate priliku, idite na neki kraći put ili u posetu prijateljima.

Bik

Ne ulazite u rasprave sa ljudima, iako Vas neko provocira. Imate previše ideja, ali izdvojite ono što je moguće ostvariti. Pokušajte da napravite plan rada za danas.

Blizanci

Raspoloženi ste za druženje i sve Vam ide od ruke. Budite efikasniji i poradite na saradnji sa drugima. Moguća pomoć ženske osobe.

Rak

Danas Vam nikako nije do posla. Romantični ste i skloni ste flertu. Nađite vreme za relaksaciju, jer možete biti pod stresom zbog previše dešavanja.

Lav

Zadovoljni ste novčanom situacijom. Neki događaji na poslu se odvijaju veoma brzo, pa nema razloga za brigu. Napredak je siguran. Mogući su problemi sa partnerom, ne zapostavljajte ga.

Da li i vas UPORNO zovu telefonom?

Devica

Podelite obaveze na više delova. Potrebna je odlična organizacija da biste bili uspešni. Danas bi trebalo da pravite kompromise sa drugima.

Vaga

Imaćete dosta posla i nervozni ćete biti i zbog toga. Danas Vam se ne radi, ali biste mogli da organizujete neki put ili viđanje sa prijateljima.

Škorpija

Mogući su povećani troškovi. Platite račune na vreme, ne budite neodgovorni. Danas možete upoznati neku zanimljivu osobu i to baš kada najmanje očekujete.

Strelac

Jako ste nervozni. Očekujete neke promene koje se tiču finansija. Romantični ste. Zadovoljni ste kako napreduje ljubavni odnos, a ako ste slobodni, ne želite da menjate status.

Jarac

Komunikativni ste i želite da upoznate nove ljude, da sklopite nova prijateljstva. Imate dosta prilika za napredak, iskoristite ih. Posetite lekara preventivno.

Vodolija

Mogući su problemi sa neostvarivanjem planova. Ako budete imali priliku da idete na poslovni put, ne propuštajte je. Pozitivni ste danas i puni elana, pa će ipak sve na kraju dana biti kako ste zamislili.

Da li mogu da vas kazne za PRESPORU VOŽNJU na auto-putu?

Ribe

Nervozni ste i preosetljivi. Porodica Vam je na prvom mestu. Danas bi bilo najbolje da se bavite nekim hobijem ili sportom. Bitno je da ne budete pasivni.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 01.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.