DNEVNI HOROSKOP za 02.11.

ptica

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate dosta planova, ali ne preterujte u organizaciji. Budite racionalni. Nađite više vremena za porodicu i prijatelje, nemojte se preforsirati.

Bik

Komunikativni ste. Dobro se osećate u vezi. Potrudite se da se fokusirate na potrebe koje imate Vi, ali i na one koje ima partner. Na kraćem putu možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni.

Blizanci

Preko posla možete upoznati neku osobu, ali ne žurite sa nekim bitnim odlukama. Danas ste vredni. Trebalo bi da se posvetite poslu, i da budete odgovorniji.

Rak

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svemu što radite. Pomalo ste pasivni, ali bi trebalo da budete ambiciozniji. Pazite šta kome pričate, budite diskretniji.

Lav

Nemojte da se premorite jer to može da utiče na Vaše zdravlje. Potrebno je da nađete više vremena za zaabavu i druženje. Ne morate samo da radite.

Devica

Napravite kompromis sa kolegama. Moguć je flert sa osobom sa posla. Nemojte pričati svima o svojim planovima. Prijatelji Vam mogu dati dobar savet u vezi sa problemima koji Vas muče.

Vaga

Nemojte prihvatati kritiku previše lično. Moguć je priliv novca. Ne opterećujte se poslom. Ako ste premorite, moguć je problem sa pritiskom.

Jezivo: Čudan zvuk plaši stanovnike planinskih sela u Alpima – VIDEO

Škorpija

Dobro Vam ide u vezi, ali budite otvoreni prema partneru. Recite mu šta želite da biste mogli lakše da dođete do dogovora. Nemojte ulaziti u rasprave ako niste raspoloženi.

Strelac

Preko prijatelja dolazi do poznanstva sa nekom zanimljivom osobom. Imate dosta planova u vezi sa poslom. Bilo bi dobro da se držite nekog rasporeda da biste sve stigli.

Jarac

Veoma ste usmereni na komunikaciju sa partnerom. Kažite mu šta osećate, ceniće to. Dobro se osećate, pa ćete moći dosta toga da odradite na poslu i da budete zadovoljni ishodom na kraju dana.

Vodolija

Organizacija rada Vam je veoma potrebna. Budite uporni da sve završite na vreme. Brinite više o svom zdravlju. Danas ste jako napeti.

Ribe

Probudite strast u odnosu sa partnerom. Slobodni, moguća je avantura danas ili samo neki flert. Imate dosta šansi za novu ljubav. Nađite više vremena za zabavu danas.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 02.11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.