DNEVNI HOROSKOP za 04.08.

jagoda

Foto: pxabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas bi trebalo da se usmerite više na posao. Provedite više vremena planirajući šta sve treba da uradite, budite temeljni. Potrebna Vam je motivacija.

Bik

Pomalo ste usporeni. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa osobama sa kojima imate dobar odnos, a možda čak nisu iz Vašeg mesta. Izađite iz zone komfora, promenite saradnike. To nije tako loše.

Blizanci

Posvetite se završavanju započetih obaveza. Najbolje bi bilo da se ne nervirate oko posla previše. Danas ste skloni uživanju, pa izdvojite neko vreme za odmor u toku dana.

Rak

Trebalo bi da porazmislite o svojim planovima. Promene koje pravite mogu doneti dosta dobrih stvari i možete biti uspešniji. Kod Vas sve to ide sporo, ali uz podršku bliskih osoba se ipak možete odlučiti na takve korake.

Lav

Napeti ste zbog previše obaveza. Preosetljivi ste na kritiku. Moguća glavobolja, a mir Vam je veoma potreban. Izdvojite više vremena za porodicu, to će Vas okrepiti.

Mars i Uran večeras pokreću LAVINU PROMENA

Devica

Danas je odličan dan za druženje sa prijateljima ili možda neko putovanje. Svaka promena će Vam prijati. Treba Vam neka razonoda, a ne samo još posla.

Vaga

Imate dosta obaveza i ne znate kako sve da završite brzo i da se organizujete. Potrudite se da ipak izdvojite ono što je bitno. Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne.

Škorpija

Odličan je dan za saradnju sa drugima i sve će Vam ići od ruke. Romantični ste i skloni flertu. Nemojte zapostaviti partnera, ako ste u vezi, jer će pomisliti da više niste prisutni u odnosu. Budite posvećeni.

Strelac

Pomalo ste rasejani i treba Vam više vremena da se fokusirate, ali pazite da ne zapostavite obaveze. Nervirate se jer sve ide sporije nego inače, a Vi hoćete da idete negde sa prijateljima i da se opustite. Bitno je da bar dok radite budete temeljni.

Jarac

Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Odličan je dan za druženje. Posvetite više pažnje privatnom životu i smanjite stres.

Vodolija

Imate utisak da Vas drugi pritiskaju da im nešto učinite. Ipak, najbolje bi bilo da organizujete sve obaveze tako da ih lakše obavite, pa nećete osećati pritisak. Provedite više vremena sa porodicom.

Prezime je ključ: Proverite da li vaša porodica ima plemićko poreklo

Ribe

Komunikativni ste danas. Budite kreativni, bavite se nekim hobijem. Neke bliske osobe Vam mogu dati neke informacije koje Vam mogu pomoći u poslu. Ako Vam je potrebna pomoć, zatražite je

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs, Astrolog Jovana Vilimonović)

 

 

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 04.08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.