DNEVNI HOROSKOP za 05.10.

Kad ste rođeni?

foto: pixabay.com

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Lako ćete doneti dobre odluke za sebe i porodicu. Bitno je da ne odlažete obaveze koje imate. Imaćete više samopouzdanja.

Bik

Danas ćete sve na poslu odraditi perfektno. Očekujte pohvale. Dobra je komunikacija sa partnerom i prijateljima. Moguć je problem sa pritiskom.

Blizanci

Ne dopada Vam se stanje na poslu, a ni sa kolegama nemate baš sjajan odnos danas. Gledajte da odradite šta ste započeli, jer će priliv novca biti očekivan. Posvetite više vremena prijateljima.

Rak

Danas ste neodlučni. Dobro se osećate. Ako želite promene na poslu, potrudite se da ne donosite odluke naglo. Budite otvoreni prema partneru ili osobi koja Vam se dopada.

Lav

Danas očekujete da Vas neko pohvali za rad, a ne da Vam opet nalaze neke zamerke. Preosetljivi ste. Ne reagujte na provokacije drugih. Pomalo ste pasivni i nemate dovoljno energije za posao.

Devica

Preko prijatelja možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se dopasti, ako ste slobodni. Romantični ste. Možete razmotriti nove predloge za promene na poslu.

Pismo Alberta Ajnštajna o njegovom poimanju Boga, religije i smisla života

Vaga

Ne obraćajte pažnju na to šta drugi pričaju. Razmislite o odlukama koje želite da saopštite ljudima sa kojima radite. Očekujte pomoć neke ženske osobe.

Škorpija

Od Vas zavisi kako će se odigrati promene u ljubavnom životu. Bilo bi dobro da izađete sa osobom koja Vam se odavno dopada. Moguće su dobre vesti u vezi sa poslom. Danas je dobar dan za šoping.

Strelac

Neki problemi koji Vam mogu iskrsnuti u privatnom životu Vas mogu poremetiti danas. Fokusirajte se na prioritete. Ne mešajte poslovni i privatni život.

Jarac

Pravite kompromise sa drugima. Partner je prilično osetljiv, pa pazite kako se ponašate prema njemu. Slobodni, moguća je neka avantura danas.

Vodolija

Imate previše posla i ne znate kako da se bolje organizujete. Potrebna Vam je pomoć. Danas imate podršku porodice za sve što zelite.

Ribe

Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, popraviće se strast. Dobra komunikacija sa drugima danas Vam garantuje uspeh na poslu.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 05.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.