DNEVNI HOROSKOP za 06.07.

baloni

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Pokušajte ipak da ne zapostavite obaveze. Potrudite se da budete odgovorni.

Bik

Nervozni ste, ali bićete bolje popodne. Nemate strpljenje za druge. Nemojte da se premarate, pokušajte da se relaksirate.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Ne započinjite ništa danas. Treba da budete odgovorniji i da ne ostavljate ništa za sutra

Rak

Imate dosta obaveza. Moguće su neke veće greške, ali ćete temeljnim proverama umanjiti mogućnost za problem. Mogući su novi kontakti.

mesec

Foto: Pixabay

Lav

Danas je aktivno polje posla. Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaš trud i rad. Dajte svoj maksimum i pohvaliće Vas nadređeni.

Devica

Danas ste prilično orni za rad. Držite do sebe, do svog stava i to će Vam jako pomoći da izgurate dan. Ne zapostavljajte svoje obaveze, nko neće ništa da završi umesto Vas.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim stvarima. Prilično ste napeti danas. Mogući su problemi sa novcem i neočekivani troškovi.

Škorpija

Dobro se osećate. Drugi ljudi mogu biti od pomoći da ne odustanete od svojih ciljeva. Odličan je dan za rad.

Strelac

Imate dosta posla. Potrudite se da se posvetite boljoj organizaciji. Ne donosite na brzinu odluke koje se tiču posla jer ne mogu sve greške biti popravljene danas. Budite staloženi.

Jarac

Danas je dan za relaksaciju. Mesec u Lavu u znaku koji se vezuje za izlaske i zabavu Vas podstiče na te aktivnosti. Gledajte filmove i omiljene serije, prijaće Vam razonoda.

ulica

Foto: Pixabay

Vodolija

Danas bi bilo dobro da se opustite kod kuće, sa porodicom, a ne da posao bude najvažniji. Bitno je da odradite važne zadatke koji su neodložni. Previše ste osetljivi.

Ribe

Danas ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima u vezi sa bilo kakvim obavezama. Pazite se u saobraćaju. Ovaj dan je dobar za kupovinu telefona.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

           

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 06.07."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.