DNEVNI HOROSKOP za 07.05.

jabuka

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Izbegavajte kašnjenje sa obavezama koje imate na poslu. Potrudite se da se fokusirate na neke stvari koje ste već odložili jednom. Usporeniji ste nego inače.

Bik

Završite sve što ste započeli danas. Imate i više energije. Manje ćete se brinuti. Romantični ste i u vezi sve ide kako treba. I dalje želite da budete sami, ako ste slobodni. Danas se posvetite poslu.

Blizanci

Nemojte se raspravljati sa bliskim ljudima zbog novca. Potrudite se da se dogovorite oko obaveza sa nadređenima. Prijatelji mogu biti od pomoći, pa ih pitajte za savet ako niste sigurni šta da radite u vezi sa poslom.

Rak

Ukoliko se Vaš rad zasniva na radu preko interneta ili sa prijateljima, onda ćete sigurno imati dosta posla. Bićete zadovoljni prilivom novca. Nemate dovoljno motivacije, potrebna Vam je podrška bliskih osoba.

grafit

Foto: Pixabay

Lav

Ne možete da se fokusirate na bitne stvari, jer se brinete da li ćete uspeti da ostvarite sve što ste isplanirali. Sve Vam ide brže nego što ste zamislili, samo je bitno da odredite ono što je prioritet. Trebalo bi da pazite na troškove. Skloni ste flertu.

Devica

Potrudite se da se usmerite na pozitivne stvari koje su vezane posao. Sve Vam ide od ruke. Udovoljite sebi malo više, nagradite se za trud.

Vaga

Posao Vas mnogo isrcpljuje. Bitno je da ne odlažete neke sastanke ili obaveze. Mogući su povećani troškovi. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Zauzeti, uživaćete sa partnerom.

Škorpija

Potrudite se da se okrenete uživanju. Imajte u vidu da neki ljudi nisu baš iskreni kao Vi. Nemojte imati previše poverenja u druge ljude danas.

Strelac

Potrudite se da budete romantični, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da ne zapostavite posao. Komunikativni ste, pa će se svaki problem lako rešiti na poslu i u privatnom životu.

Jarac

Potrudite se da se rasteretite od svih problema. Okružite se ljudima koji žele da Vam pomognu da budete efikasniji. Ne opterećujte se novcem, danas su bitni kontakti.

Vodolija

Pokušajte da sa bliskim ljudima dođete do kompromisa. Moguć je kraći put zbog posla. Izvestan je priliv novca danas, bićete zadovoljni kako sve ide na poslu.

astro

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Ribe

Veoma ste vredni. Dobićete pohvale na poslu. Ne opterećujte se problemima koje ste već imali u vezi. Slobodni, radije ćete ostati kod kuće, nećete biti raspoloženi da upoznajete nove ljude. Posvetite više vremena sebi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 07.05."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.