DNEVNI HOROSKOP za 07.09.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Ovan

Danas je dan za nove početke. Budite uporni da ostvarite sve što ste planirali, ne ostavljajte ništa za kasnije. Pomalo ste osetljivi na kritiku, pa provedite više vremena sa osobama koje Vas podržavaju.

Bik

Danas bi trebalo da sredite dokumentaciju i da odradite neke obaveze koje odavno odlažete. Provedite više vremena sa članovima porodice, podržavaju Vas u svemu. Nemate motivaciju za rad, ali bar odredite prioritete.

Blizanci

Imate višak energije i volju za rad. Dobro se osećate, želite da završite sve što započnete. Organizujte se bolje, da biste imali i više vremena za privatni život.

Rak

Danas ćete biti zadovoljni kako sve ide na poslu, a naročito novčanom situacijom. Budite vredni. Pazite kome šta pričate jer neko može pokušati da pokvari Vaš ugled.

Lav

Imate dosta ideja. Danas će se ceniti kreativnost, tako da ćete dobiti odobravanje drugih šta god da uradite drugačije i novo. Imate višak energije, pa bi zato bilo dobro da nađete vreme za boravak u prirodi ili za bavljenje sportom.

Zvezda “Izgubljenih” posle osam godina objasnila kontroverzno finale serije – VIDEO

Devica

Previše obaveza Vam stvara pritisak. Pokušajte da reorganizujete sve po stavkama, da napravite neki red. Pazite na rokove. Prilično ste napeti danas, pa ako Vam nešto smeta bolje prećutite nego da ulazite u rasprave.

Vaga

Veoma ste produktivni i na poslu Vam sve ide od ruke. Kolege su od pomoći. Iskoristite ovaj dan za ostvarivanje novih ideja. Posle posla provedite više vremena sa prijateljima.

Škorpija

Imate višak energije. Dobro se osećate. Pokušajte da se posvetite poslu i da date svoj maksimum. Bićete zadovoljni na kraju dana rezultatima.

Strelac

Konačno imate osećaj da Vam sve ide od ruke. Odlično ste raspoloženi. Moguće je kraće putovanje i neko poznanstvo tada. Skloni ste flertu.

Jarac

Mogući su povećani troškovi, pa bi bilo dobro da malo više štedite. Posao mora da bude na prvom mestu, ma koliko da Vam se ne radi. Danas nije dan za izbegavanje obaveza.

Vodolija

Pokušajte da sarađujete sa kolegama, budite ljubazni, pa čak i ako nešto možete sami. Kompromis je najbitniji danas. Posvetite više pažnje partneru, moguća je ljubomora. Slobodni, očekujte poziv od neke osobe kojoj se dopadate.

Znate li da NISTE UVEK KRIVI ako udarite automobil ispred sebe?

Ribe

Vredni ste. Lako ćete se dogovoriti sa kolegama oko podele posla. Nemojte da se preforsirate. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Brinite više o svom zdravlju.

(Skandalozno.rs/Izvor: Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 07.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.