DNEVNI HOROSKOP za 09.08.

cvet

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Iskoristite dan za zabavu i opuštanje. Pokušajte da ne zapostavite svoje obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji.

Bik

Nervozni ste, ali napetost jenjava. Ne pozajmljujte drugima novac. Potrudite se da date sve od sebe da nađete zajednički jezik sa kolegama.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Moguć je priliv novca. Šta god da danas radite biće uspešno.

Rak

Imate dosta posla, ali organizujte se bolje. Nemojte samo da se žalite kako ne možete da postignete. Niko neće to sve odraditi za Vas.

Lav

Pokušajte da se ne nervirate oko nekih sitnica, nego se usmerite na širu sliku. Popričajte sa nekim prijateljem o svojim problemima, biće Vam lakše. Nađite vremena za odmor.

Večeras Uran kreće retrogradnim hodom i time osvetljuje našu potragu za slobodom

Devica

Ne opterećujte članove porodice problemima. Držite do sebe i ne povlađujte drugima previše. Danas se vidite sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno.

Vaga

Komunikativni ste i želite da radite. Potrudite se da se okrenete pozitivnim ljudima i iskoristite ovaj pozitivan dan za novu saradnju. Ne uključujte previše emocije u posao.

Škorpija

Danas je dan stvoren za uživanje. Neka Vam posao bude na drugom mestu, ne morate da se preforsirate. Moguće je kraće putovanje.

Strelac

Imate previše posla. Danas nije dan za trošenje, nego za štednju. Iako Vam se to ne dopada, prvo platite račune i budite odgovorni.

Jarac

Danas pravite kompromis sa partnerom i sa saradnicima. Nemojte da budete previše tvrdoglavi. Nekad drugi ljudi mogu da Vam daju dobar savet. Primenite nova saznanja u poslu.

Vodolija

Veoma ste napeti zbog svega što Vas danas čeka. Važno je da odradite bitne obaveze. Brinite više o svom zdravlju, idite na rutinsku kontrolu.

Arheolozi pronašli HLEB star 4.000 godina!

Ribe

Pokušajte da izađete u susret kolegama koji traže pomoć od Vas. Izdvojite više vremena za porodicu i zabavu. Danas samo odradite prioritete na poslu.

(Skandalozno.rs/Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 09.08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.