DNEVNI HOROSKOP za 09.09.

astro

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Posvetite se poslu. Danas niste u mogućnosti da izdvojite više vremena za partnera, a to nije povoljno. Moguć je flert na poslu. Ne zapostavljajte svoje zdravlje.

Bik

Romantični ste. Potrebna Vam je nežnost. Napeti ste jer ne znate kako da se bolje organizujete, uvek Vam fali vremena. Rasejani ste i nemate fokus.

Blizanci

Preosetljivi ste u odnosima sa drugima, ne primajte kritiku k srcu. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu. Odlično Vam ide završavanje obaveza.

Rak

Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zadovoljni ste situacijom na poslu. Malo ste sporiji nego inače. Nemate dovoljno energije danas.

Lav

Na putovanju je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, bićete više posvećeni poslu. Nemojte se forsirati da radite previše. Bolje je da samo završite započete stvari.

Devica

Očekujte od osobe koju poznajete dugo pojačanu pažnju i komplimente. Na poslu sve ide kako treba, zadovoljni ste. Danas je idealan dan za šoping.

Zvezda “Izgubljenih” posle osam godina objasnila kontroverzno finale serije – VIDEO

Vaga

Danas bi trebalo da se potrudite da budete vredni. Dajte sve od sebe da privedete obaveze kraju. Držite se plana rada, pazite na detalje.

Škorpija

Strastveniji ste nego inače. Slobodni, ne zapostavljajte prijatelje zbog veze. Moguć je priliv novca i danas je dobar dan za nove početke na poslu.

Strelac

Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvek pomagati svima. Bilo bi dobro da budete temeljni, a da ne obraćate previše pažnje na kolege. Moguć je nesporazum sa nekom ženskom osobom na radnom mestu.

Jarac

Bilo bi dobro da zadržite privatne probleme za sebe. Prijatelji se mogu malo više mešati u Vaš život. Postavite sve na svoje mesto i zaštitite svoju privatnost. Suzdržite se od kritikovanja kolega.

Vodolija

Flert sa nekom mlađom osobom sa posla je moguć. Ne nervirajte se zbog kolega sa kojima nemate dobar odnos. Bolje ćete se osećati ako neko vreme provedete u prirodi.

Ribe

Ako ste slobodni, onda je moguće neko novo poznanstvo. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom. Bolje se organizujte na poslu. Sve Vam ide brže nego inače.

(Skandalozno.rs/Izvor: Jovana Vilimon, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 09.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.