DNEVNI HOROSKOP za 10.09.2019.

kamen

foto: pixabay.com

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate potrebu da se osamite. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje želite za završite. Razmislite koji su Vaši prioriteti i potrudite se da budete detaljni na poslu.

Bik

Provedite više vremena sa prijateljima koji Vas podržavaju. To će Vam prijati. Razradite neke ideje koje imate odavno i sprovedite ih u delo. Ne ulazite u rasprave sa kolegama.

Blizanci

Danas Vam je potreban fokus. Ukoliko treba da završite neke obaveze vezane za dokumenta, sada je vreme za to. Idite u šoping posle radnog dana.

Rak

Komunikativni ste i želljni novih iskustava i kontakata. Dobro se osećate i želite da se družite više i da upoznajete nove ljude. Moguć je kraći put.

Lav

Bićete posvećeni nekim temama koje zahtevaju samoću i introspekciju. Da biste ‘napunili baterije’ ostanite kod kuće, u svom prostoru i odmorite se. Sumirajte rezultate dosadašnjeg rada. Mogući su problemi sa pritiskom.

Devica

Intuitivni ste. Imate osećaj šta treba kome da kažete, kome treba da pomognete, a kada da se samo sklonite. Samo ne zaboravite da i Vi imate svoje obaveze i probleme, pa ne zapostavljajte svoje potrebe i želje zbog drugih.

Vaga

Danas ste fokusirani i sve Vam ide od ruke. Lako ćete završiti sve obaveze. Isključite emocije iz posla i bićete brži. Provedite više vremena sa porodicom.

Škorpija

Samoća će Vam prijati danas. Uradite šta morate na poslu, a ostatak dana iskoristite za odmor i uživanje. Pogledajte film, čitajte knjigu ili jednostavno odmarajte.

Strelac

Osećate se odlično, pa čak i euforično. Imate dosta razloga za dobro raspoloženje, ali ne zaboravite da odradite obaveze koje su prioritet. Niko ih neće uraditi umesto Vas. Ako imate priliku za neki kraći put nemojte je propustiti.

Jarac

Brinite više o svom zdravlju. Danas je dan idealan za štednju. Potrudite se da se fokusirate na saradnju sa drugima, tako ćete lakše doći do uspeha.

Vodolija

Potrudite se da ne kupujete stvari koje Vam nisu potrebne danas a naročito izbegavajte tehniku. Idealan je dan da kupite neku odeću, ako ste to odavno planirali. Svakako, platite prvo račune. Budite odgovorni.

Ribe

Danas se osećate odlično. Znate koje su Vaše obaveze, kako ćete ih najbrže i najbolje odraditi, a drugi Vam izlaze u susret. Romantični ste i strastveni, pa bilo da ste slobodni ili zauzeti, ovo je dobar dan za Vas.

(Skandalozno.rs, Izvor: Jovana Vilimonović, mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 10.09.2019."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.