DNEVNI HOROSKOP za 12.10.

astro

Foto: pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Odličan je dan za usavršavanje. To Vas zanima i tu ćete usmeriti energiju. Ne nervirajte se previše ako ne ide sve na poslu kako ste zamislili. Odradite samo ono što je prioritetno.

Bik

Previše razmišljate šta je dobro, šta nije. Previše se opterećujete poslom. Potrudite se da se usredsredite na svoje obaveze, a nađite i vreme za privatni život.

Blizanci

Imate dosta isplaniranih aktivnosti i odlično se osećate. Slobodni, provedite više vremena sa partnerom, jer ste veoma  strastveni. Zauzeti, moguća je neka avantura.

Rak

Previše brinete o svemu. Ne zapostavljajte svoje zdravlje, jer će se to najviše odraziti na Vas. Bilo bi dobro da se usredsredite na organizovanje boljeg načina života, a ne da samo mislite o poslu.

Lav

Skloni ste flertu. Ako ste zauzeti, imate utisak da je partner hladniji nego obično. Posvetite se više vezi u kojoj ste. Moguća je nervoza. Na poslu ćete biti usporeniji, pa samo odradite ono što je primarno.

Teroristi nestrpljivi: Na korak smo do robota ubica!

Devica

Veoma ste napeti. Danas nemojte previše da planirate, nego radite kako Vam odgovara. Ne morate svakog dana dovesti sve do savršenstva. Izdvojite vreme za neke drage ljude. Prijaće Vam razgovor i možda dobijete dobar savet u vezi sa poslom.

Vaga

Možda će iskrsnuti neki novi događaji koje niste planirali. Pokušajte da sve uklopite da biste ispoštovali rokove na poslu. Priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni učinjenim na kraju dana.

Škorpija

Sve što ste planirali zaboravite. Držite se plana rada, ali ako nešto krene po zlu, fokusirajte se i odradite ono što je primarno. Niste dobro raspoloženi i najbolje bi bilo da neko vreme provedete sami i da odmarate.

Strelac

Previše ste osetljivi. Imate utisak da Vam ništa ne ide od ruke. Ipak, potrudite se da bar završite započete obaveze.

Jarac

Danas ste pirlično napeti. Ne ide Vam ništa od ruke na poslu. Bilo bi pametno da se posvetite ljubavnom životu, partneru, ali ako ste slobodni, možete upoznati neku finu osobu.

Vodolija

Iskoristite priliku da se vidite sa prijateljima, sa kojima se inače ne viđate zbog obaveza. Budite pozitivni što se tiče ishoda nekih poslova. Imajte strpljenje za druge ljude, jer nisu svi brzi i agilni kao Vi.

Vredan meteor koristili kao držač za vrata

Ribe

Nemojte da se preforsirate. Završite započete obaveze i ne planirajte ništa više od toga. Iskoristite bolje slobodno vreme i relaksirajte se.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 12.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.