DNEVNI HOROSKOP za 14.11.

kapljica

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Ovan

Danas ste prilično posvećeni drugim ljudima. Svima izlazite u susret, iako to nije svojstveno Vama. Previše ste osetljivi. Ne shvatajte kritiku previše lično.

Bik

Jako Vam je danas bitno da finansije budu u redu. Vredni ste i dajete svoj maksimum na poslu. Očekujte uspešan dan.

Blizanci

Neka starija ženska osoba može biti od pomoći. Pazite na rokove na poslu. Manje važne obaveze ostavite za neki drugi dan, nemojte da se preforsirate.

Rak

Možda ćete se malo distancirati od osoba koje Vam ne odgovaraju. Tako ćete uspeti da završite sve obaveze na vreme. Posvetite se poslu i budite detaljni.

Rak

Ako Vam neke stvari ne idu od ruke, ne odustajte. Motivacija za rad je veoma bitna danas. Imaćete dobru saradnju sa drugima, pa ćete lakše izaći na kraj sa obavezama.

Lav

Danas imate potrebu da se opustite. Ne radi Vam se ništa. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje Vas čekaju. Ovaj dan je idealan za druženje.

NASA objavila prvi 8K snimak iz svemira – VIDEO

Devica

Imate dosta posla. Organizacija mora biti na prvom mestu. Ne oslanjajte se na druge, nego sve što možete odradite sami. Tako ćete bar sigurno završiti sve obaveze.

Vaga

Moguć je kraći put. Veoma ste dobro raspoloženi, samo se potrudite da obaveze završite na vreme. Napeti ste. Nemate strpljenja za druge ljude.

Škorpija

Odlično se osećate. Strastveni ste i romantični. Možete se videti sa nekom osobom koju znate odavno.

Strelac

Danas samo mislite o novcu i kako da što više uštedite. Najradije ne biste izašli iz kuće. Danas je dan za plaćanje računa, pa neka Vam to bude prioritet, iako nije prijatna obaveza.

Jarac

Romantični ste. Imate potrebu da se posvetite partneru. Slobodni, skloni ste flertu. Pustite osobu kojoj se dopadate da Vam priđe, nemojte biti hladni, nego započnite razgovor.

Vodolija

Ne morate da uvodite neke izmene na radnom mestu, jer možda neće sve biti kako ste isplanirali. Ostavite to za neki drugi dan. Danas je idealan dan za završavanje započetih obaveza.

Želite li da vam kuća postane LEPŠA, a ukućani SREĆNIJI?

Ribe

Osećate se dobro i poletno, samo što biste danas da radite više nego obično. Ipak, ne zapostavljajte drage ljude zbog posla. Prijatelji Vam mogu biti podrška u svemu što radite, a i savetnici ako imate neki problem.

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs, astrolog Jovana Vilimonović)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 14.11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.