DNEVNI HOROSKOP za 15.08.

more

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Družite se više sa prijateljima i provedite kvalitetno vreme sa partnerom. Danas je dan za uživanje. Posvetite se zabavi, ne opterećujte se previše poslom.

Bik

Pod stresom ste zbog partnera. Stalno se trudite da se bolje ponašate i da ugađate. Brinite malo više o sebi. Ne ulazite u rasprave, to je bitno.

Blizanci

Imate dosta ideja za posao. Ambiciozni ste. Zbog previše obaveza ne znate šta biste odredili kao prioritet, ali ne trošite energiju na saradnike sa kojima dogovor nije moguć.

Rak

Posvetite neko vreme porodici i prijateljima, nemojte samo da gledate sebe i svoje potrebe. Previše ste fokusirani na sebe. Romantični ste i strastveni, pa se u vezi očekuje poboljšanje.

Lav

Zauzeti, romantični ste danas. Slobodni, ne trošite energiju na ljude koji Vam ne prijaju. Moguć je stres na poslu.

5 horoskopskih znakova koje uopšte nije briga za tuđa osećanja

Devica

Nervozni ste zbog novčane situacije. Pokušajte da se bolje organizujete da biste ste imali više vremena za privatni život. Ne obraćajte pažnju na tračeve koje budete čuli.

Vaga

Osetan priliv novca je moguć. Dan je idealan za šoping. Nemojte da se preforsirate na poslu jer možete da ugrozite svoje zdravlje.

Škorpija

Prijatelji Vas mogu kritikovati, ali umete da prihvatite kritiku. Nemojte biti perfekcionista. Danas ste pod stresom jer morate dosta stvari da završite, ali ćete imati pomoć drugih ljudi.

Strelac

Budite brzi i efikasni danas, to se ceni. Nemojte da radite više stvari odjednom, nego uradite ono što je prioritet. Bićete jako napeti, ali zato se potrudite da više odmarate.

Jarac

Idite na neko kraće putovanje. Možete i da provedete neko vreme sa prijateljima, to će Vam prijati. Mogu Vam pomoći i u vezi sa problemima koje imate. Svaki savet je dobar.

Vodolija

Potrudite se da trošite što manje, iako Vam to jako  teško pada. Danas je odličan dan za promene na poslu. Ne obraćajte pažnju na kolege sa kojima nemate dobar odnos.

RIZIKUJETE DA VAŠ DOM BUDE UNIŠTEN: Ove rashladne uređaje ugasite pre nego što izađete

Ribe

Danas ste strastveni i skloni flertu. Moguće je kraće putovanje. Idite sa partnerom, a ako ste slobodni, možete upoznati nekog na tom putovanju.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 15.08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.