DNEVNI HOROSKOP za 16.11.

Priroda

foto-ilustracija: pixabay.com

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Oraspoložite partnera i poradite na Vašem odnosu. Bitno je da se malo zabavite, ne morate samo sedeti kod kuće. Budite posvećeni poslu. Drugi će primetiti koliko se trudite i bićete nagrađeni.

Bik

Bilo bi dobro da ispitate svoja osećanja prema voljenoj osobi. Ne bi trebalo da zapostavljate partnera, ali ako se to dešava, poradite na problemu. Moguće je novo poznanstvo, ako ste slobodni.

Blizanci

Danas je dobar dan za saradnju. Sve Vam ide od ruke, a rado biste samo putovali. Pomalo ste rasejani i potreban Vam je odmor ili neka razonoda.

Rak

Uvedite zabavne momente u vezu sa partnerom. Bitno je da se nešto dešava. Mogući su povećani troškovi. Zbog toga možete biti napeti

Lav

Danas ćete biti strastveni i ovo je vreme da poradite na odnosu sa partnerom. Veoma ste komunikativni i možete upoznati neku osobu koja će Vam se jako dopasti.

Devica

Teško će Vam biti da se prilagodite kolegama. Želite da sve radite sami. Sjajno se osećate što se tiče ljubavi i romantični ste. Uživajte u odnosu sa partnerom.

Šta se dešava sa voćem u Srbiji: Sazrele višnje, šljive i jabuke kao usred leta

Vaga

Danas biste najradije ostali kod kuće, ne radi Vam se ništa. Želite da se zaljubite i skloni ste flertu, ali brinete se dosta oko posla. Bavite se sportom, to će Vam skrenuti misli.

Škorpija

Možda se danas malo neodlučni po pitanju veze i partnerskih odnosa. Niste baš sigurni šta tačno želite od partnera. Niste zadovoljni opcijama koje trenutno imate u vezi sa poslom.

Strelac

Budite podrška partneru danas. Veoma ste napeti, ali nemojte misliti samo na svoje potrebe. Strastveni ste. Moguć je flert ako ste slobodni.

Jarac

Brinete se dosta o poslu. Možda imate previše obaveza i ne znate šta tačno treba da radite. Danas nije dan za neke promene u ljubavi, nego je bitno da održite stanje kakvo je. Staloženost je ključ za mir i uspeh.

Vodolija

Pomalo ste nervozni, nemojte ulaziti u rasprave sa drugima zbog toga. Postoji dosta rešenja za probleme koje imate, ali nije dan za promene, jer možete lako napraviti greške.

Ribe

Nemojte imati poverenja u druge ljude previše. Danas je dobar dan za neke nove početke, ali sve isplanirajte detaljno. Bitno je da ne žurite previše, jer ćete onda biti pod stresom, a to Vam nije potrebno.

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs, astrolog Jovana Vilimonović)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 16.11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.