DNEVNI HOROSKOP za 18.10.

cvet

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Pokušajte da uskladite porodične obaveze sa poslom. Budite strpljivi sa partnerom ili osobom koja Vam se jako dopada. Organizujte se bolje, da ne biste bili u haosu. Ne zapostavljajte drage ljude.

Bik

Porodica Vam je velika podrška, iako su mogući manji nesporazumi oko novca. Pravite kompromise sa kolegama na poslu, naročito sa nekima sa kojima niste mali do sada dobar odnos. Ako ste Vi zadovoljni kako Vam sve ide na poslu, onda će sve biti u redu.

Blizanci

Nemojte na poslu raditi neke stvari za druge, ne morate uvek svima pomagati. Sve završite na vreme. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom. Slobodni, moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja.

Rak

Saradnici Vam nisu baš naklonjeni danas, ali sve možete sami da odradite. Budite strpljivi sa partnerom. Ne terajte nikog da radi sve kako ste isplanirali. Bitan je kompromis.

Lav

Danas ste veoma komunikativni. Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste saradnjom sa drugima. Imate podršku od svih.

Naučnici snimili jezive zvuke: Šta se dešava ispod antarktičkog leda?

Devica

Ako niste raspoloženi za zabavu, izlaske ili šetnju ostanite kod kuće. Pomalo ste napeti, jer znate koliko obaveza imate, ali nemate dovoljno energije. Posvetite malo više vremena sebi.

Vaga

Vidite se sa nekim prijateljima. Skloni ste flertu. Danas je dan za plaćanje računa i za završavanje obaveza. Budite vredni na poslu.

Škorpija

Napetost raste tokom celog dana. Ne osećate se baš najbolje. Pazite kome šta pričate jer možete reći neke stvari koje baš treba da zadržite za sebe.

Strelac

Nemojte pozajmljivati drugima bilo koju svotu novca. Budite temeljniji na poslu, pazite na neke male stvari koje mogu biti veliki problem. Odradite sve što možete i ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Danas će Vam svakako sve ići brže nego inače.

Jarac

Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Danas se posvetite završavanju započetih obaveza i pravljenju planova za sutra. Moguć je priliv novca, pa ćete bar time biti zadovoljni.

Vodolija

Napeti ste. Teško Vam ide obavljanje zaostalih obaveza od prethodnih dana. Najbolje bi bilo da provedete više vremena sa prijateljima. Razgovor sa dragim osobama može biti od pomoći.

DOKAZANO: Molitve upućene Bogu bukvalno isceljuju

Ribe

Nemojte se raspravljati sa saradnicima, nego nađite kompromis. Danas odradite samo ono što morate. Potrebno je samo da poslušate savet dobronamerne osobe, pa ćete tako lakše rešiti problem koji Vas muči na poslu. Nemate dovoljno energije, pa se nemojte premarati.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 18.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.