DNEVNI HOROSKOP za 19.08.

vuk

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Iako imate višak energije to nikako ne znači da imate strpljenja za druge ljude. Dajte sve od sebe da se usmerite na svoje potrebe. Ne stavljajte uvek tuđe obaveze ispred svojih.

Bik

Ne otaljavajte posao i ubrzajte se. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, šta pričaju ili rade, to će Vam samo oduzeti vreme i energiju.

Blizanci

Nerviraju Vas ljudi oko Vas jer su danas prilično površni. Fokusirajte se na svoj plan rada i držite se istog. Partner može biti od pomoći.

Rak

Mogući su nesporazumi sa ljudima na poslu. Budite taktični. Ovaj dan će Vam biti jako naporan i stresan.

Lav

Dosta ideja imate, ali je bitno da se fokusirate na jednu, pa nju da ostvarite. Rasejani ste danas. Najradije biste se zabavljali.

Oni su UVERENI da se za vreme punog Meseca pretvaraju u VUKOVE

Devica

Mogući su neplanirani troškovi. Neka osoba iz porodice ili ženska osoba Vam može tražiti pozajmicu. Razmislite da li je to dobro za Vas. Nemojte da se preforsirate na poslu.

Vaga

Usmerite se na partnera, a ako ste slobodni, postoji mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu. Ne budite tvrdoglavi, nego sarađujte sa drugima. Odlično ste raspoloženi, samo ste prezahtevni.

Škorpija

Bolje se organizujte. Posao vas dosta može opteretiti, ali ste ipak odlično raspoloženi. Priliv novca je zadovoljavajući.

Strelac

Kreativni ste danas. Dobro ste raspoloženi i lako obavljate sve obaveze koje imate. Skloni ste flertu.

Jarac

Danas ste tolerantni prema svima. Suštinski se osećate dobro i nemate potrebu da imate kontakt sa svetom. Imate podršku porodice za sve što radite. Bavite se hobijem.

Vodolija

Komunikativniji ste nego obično. Ako Vas neka osoba nervira, recite joj direktno. Pazite se više u saobraćaju.

Ribe

Previše ste opterećeni finansijama. Svakako, danas je bitno da ne pravite povećane troškove. Motivaciju možete dobiti od strane kolega, jer će Vam biti od pomoći.

(Skandalozno.rs/Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 19.08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.