DNEVNI HOROSKOP za 19.10.

astro

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Kreativni ste. Trebalo bi da se potrudite malo više oko partnera. Romantični ste. Danas možete očekivati uspešan dan u svim sferama.

Bik

Vreme je za uživanje kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste pasivni. Vredni ste i ambiciozni i to će svi na poslu primetiti. Očekujte uspeh.

Blizanci

Pričljivi ste i skloni flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, ali ne gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto u prošlosti. Sada je vreme za nove osobe, nove priče. Mogući su povećani troškovi.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko novca. Ne prebacujte nervozu zbog problema na poslu na partnera. Fokusirajte se na osobu koja Vam se odavno dopada. Moguća glavobolja.

Lav

Posvetite više vremena prijateljima, nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Bitno je da Vam bude zanimljivo u vezi. Nervozni ste jer na poslu ne ide sve kako ste zamislili. Prilično ste usporeni danas.

Devica

Danas imate želju da sklapate nova prijateljstva i da upoznate što više ljudi. To može zasmetati partneru. Ako ste slobodni, na taj način možete primetiti neku osobu koja će Vam se baš dopasti. Uživajte malo više posle posla.

Čudo u Škotskoj: Jaki vetrovi naterali su vodopad da bukvalno “ide unazad” – VIDEO

Vaga

Brinete previše zbog svega, a najviše zbog porodice. Pokušajte da cenite više sebe i da napravite dogovor sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na vezu. Nemate previše volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su Vam nove ideje i novi projekti.

Škorpija

Možete biti ambiciozniji nego inače. Ne zapostavljajte privatni život, zbog posla. To može pokvariti odnos sa partnerom. Danas ćete imati buran dan, ali dajte sve od sebe da makar organizujete obaveze bolje.

Strelac

Isplanirajte vikend. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, moguće je novo poznanstvo u izlasku. Ne propuštajte prilike za druženje i zabavu, ma koliko da ste opterećeni obavezama.

Jarac

Veoma ste emotivni, naročito kad je reč o ljubavi. Ne primajte sve k srcu, jer su moguće besmislene rasprave. Imajte strpljenja njega. Slobodni, posao Vam je na prvom mestu. Potrebno Vam je dosta odmora.

Vodolija

Lakše Vam je da se družite sa ljudima koji Vas dobro poznaju, sa partnerom. Ne želite da upoznajete neka nova lica. Ispratite zahteve koje nadređeni imaju za Vas. Budite odgovorni.

Ribe

Ako imate previše posla, to može prilično loše uticati na Vaš odnos sa partnerom. Pod stresom ste. Najbolje bi bilo da se vidite sa prijateljima ili da nađete neko vreme za svoje hobije ili bavljenje sportom. To će Vas opustiti

(Skandalozno.rs/izvor: Današnji dnevni horoskop.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 19.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.