DNEVNI HOROSKOP za 20.09.

ključ

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas ćete možda imati nova poznanstva. Veoma ste komunikativni. Moguć je problem sa cirkulacijom, pa ne bi trebalo da se premarate danas.

Bik

Imate želju da pomognete kolegama. Kooperativni ste danas. Potrudite se da ipak sve dobro isplanirate, da ne biste sebi napravili haos.

Blizanci

Danas se osećate odlično. Moguć je kraći put. Bilo bi dobro da se bavite sportom ili nekom aktivnošću i da više vremena provedete u prirodi.

Rak

Veoma ste napeti. Ne možete nikako da se organizujete dobro ni na poslu, a ni porodične obaveze Vam ne idu od ruke. Mogući su problemi sa spavanjem.

Lav

Imate dodatnu motivaciju da uspete u svemu što radite. Imate podršku od prijatelja. Višak energije možete potrošiti na rad, ali saradnju sa drugima ne izbegavajte. Naprotiv, to će Vam ići danas od ruke.

Mars i Uran u kombinaciji: Pogledajte ko će imati najveće probleme do kraja 2018. godine

Devica

Poslušajte predlog neke bliske osobe u vezi sa promenama koje želite da uvedete. Potrudite se da se usredsredite na neke nove ljude, nova saznanja. Promenite perspektivu u vezi sa problemima koje imate, pa ćete ih lakše rešiti.

Vaga

Danas biste se samo odmarali i uživali. Vidite se sa prijateljima, a ako ste zauzeti provedite više vremena sa partnerom. Strastveni ste i skloni flertu.

Škorpija

Možda ćete osetiti neki pritisak od strane porodice da morate neke obaveze da uradite. Bićete napeti ako se to desi, ali pokušajte da nađete neko rešenje koje svima odgovara. Ne osećate se baš najbolje i potrebna Vam je relaksacija.

Strelac

Danas prosto blistate. Imate višak energije. Želite da se družite i znate kako da rešite svaki problem koji se pojavi. Idealan je dan za kupovinu tehnike. Pazite se u saobraćaju.

Jarac

Danas ćete biti zadovoljni prilivom novca. Sve ide kako ste zamislili. Odlična je saradnja sa drugima, pa biste mogli da dogovorite neke promene u radu. Bićete zadovoljni na kraju dana uspehom na poslu.

Vodolija

Napeti ste. Ne želite da ostanete kod kuće jer se osećate loše kad ste sami. Vidite se sa najboljim prijateljem. Danas razgovor o problemima može biti od pomoći.

Ovih 5 horoskopskih znakova ne možete, a da ne primetite, jer uvek moraju da budu u centru pažnje

Ribe

Niste danas orni za rad. Drugi ljudi Vas opterećuju, a i sami imate previše briga. Najbolje bi bilo da odradite ono što morate. Ne odlažite bitne obaveze.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 20.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.