DNEVNI HOROSKOP za 22.11.

Advertisement

Tajna SSSR

foto: printscreen YouTube

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN 

Karijera: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve sto je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima.

Ljubav: Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne treba zanemariti.

Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

 

Dino Rađa: Evo zašto su Srbi bolji od nas u košarci

BIK

Karijera: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli.

Ljubav: Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće vam opuštanje.

[adsenseyu5]

BLIZANCI

Karijera: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate.

Ljubav: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

RAK 

Karijera: Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh.

Ljubav: Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate ili na nečije primetno negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

LAV 

Karijera: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike.

Ljubav: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

Zdravlje: Prijaće vam vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Šta je ovo? Astronaut snimio misteriozni objekat kako ulazi u Zemljinu atmosferu – VIDEO

DEVICA 

Karijera: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u „kritičnim situacijama”.

Ljubav: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

Zdravlje: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

VAGA

Karijera: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja.

Ljubav: Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

Zdravlje: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na vaše raspoloženje.