DNEVNI HOROSKOP za 25.11.

astro

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pruipremile za danas.

Ovan

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, možete da očekujete napredak. Iznenadite nekog prijatelja ili partnera  poklonom. Možete ići i do bioskopa. Komunikativni ste i dobro raspoloženi danas.

Bik

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.  Danas je odličan dan za učenje, usavršavanje ili  kraća putovanja.

Blizanci

Dosta brinete o finansijama. Ipak, možete sebi priuštiti nešto što Vam se dopada, samo nemojte trošiti previše novca. Lako ćete sarađivati sa kolegama

Rak

Moguće su promene na poslu. Ako postoji šansa za promenu poslu, iskoristite je. Vodite više računa o sebi. Izbegavajte brzu hranu.

Lav

Odradite sve obaveze na vreme. Možete potražiti pomoć od drugih ljudi. Idite do frizera ili pogledajte dobar film.

Neverovatno otkriće: Ljudski mozak može da predvidi budućnost?

Devica

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Moguć je flert. Novo poznanstvo preko prijatelja ili interneta je izvesno. Ne ulazite u rasprave sa partnerom.

Vaga

Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste već radili.  Danas kritiku na poslu ne primajte k srcu. Moguć je kraći put. Ako ne, razmislite o usavršavanju.

Škorpija

Vežbajte, promenite neke loše navike. Zdravlje treba da Vam bude danas na prvom mestu. Prilično ste napeti. Strastveni ste i skloni flertu, ali izbegavajte ljubomorne scene.

Strelac

Veoma Vam je bitan društveni život, pa nađite malo vremena u toku dana za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i odlično raspoloženi. Danas je odličan dan za uvođenje nekih promena na poslu.  d

Jarac

Moguća je avantura, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujetea odnos sa partnerom.  Previše brinete o mišljenju drugih, ali to ne treba da Vas opterećuje.

Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Budite temeljni. Moguće je novo poznanstvo u izlasku ili preko posla.

Ovo je čovek kome je ZABRANJEN ulazak u KLADIONICE jer ima sistem koji UVEK DOBIJA

Ribe

Imajte strpljenja za partnera. Dobro se osećate, ali Vam je porodica na prvom mestu, a ne posao. Ipak, odradite šta morate i nemojte da se preforsirate.

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs, astrolog Jovana Vilimonović)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 25.11."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.