DNEVNI HOROSKOP za 26.09.

katanac

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate višak energije i vredni ste. Moguće je neko novo poznanstvo. Nemojte dozvoliti da neko drugi preuzme zasluge za ono što ste Vi odradili.

Bik

Potrudite se više oko partnera. Ako ste slobodni, veoma ste romantični, pa je idealan dan za neki sastanak. Danas Vam je rasuta pažnja i nemate plan rada. Organizujte se bolje.

Blizanci

Možda nećete imati danas idealan odnos sa partnerom, ali se postavite prijateljski i imajte razumevanja. Slobodni, preko posla možete upoznati neku novu osobu. Budite komunikativni i ljubazni da biste poboljšali odnos sa kolegama.

Rak

Danas je dan za završavanje obaveza na poslu. Potreban Vam je odmor. Odradite šta morate pa se posvetite privatnom životu.

Lav

Danas bi bilo dobro da se suzdržite od ishitrenih reakcija na poslu. Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite u vezi. Uživajte posle posla u svom slobodnom vremenu.

Baka iz osvete ubila aligatora dugačkog 3,5 metra i teškog 260 kilograma! – VIDEO

Devica

Zauzeti, recite partneru šta Vam smeta bez suzdržavanja. Neka svađa može samo rasplamsati strasti. Danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu.

Vaga

Dajte podršku partneru u vezi sa nekim planovima koje ima. To će učvrstiti Vaš odnos. Danas imate previše obaveza i možete raditi više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je važno sada, a ne nervirajte se oko sitnica.

Škorpija

Danas je bitno da nađete više vremena za ljubav. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za partnera. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na radnom mestu. Budite vredni i odgovorni i svaki trud će se isplatiti.

Strelac

Bilo bi dobro da nađete malo više vremena za uživanje. Svakako, uključite partnera da se ne bi osećao loše. Danas ste veoma romantični i to je jako neobično za Vas.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo do njega, jer on ne može da zna šta osećate. Budite otvoreniji. Ne brzajte sa odlukama.

Vodolija

Danas ste pričljivi i bolja je komunikacija sa partnerom. Moguć flert sa osobom koja živi blizu. Trebalo bi da budete ljubazni prema saradnicima, jer ćete tako lakše sarađivati.

Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj

Ribe

Bitno je da nađete način da uklopite privatne obaveze sa poslom. Ne zapostavljajte partnera. Imate previše obaveza, ali nađite malo vremena za prijatelje

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 26.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.