DNEVNI HOROSKOP za 26.10.

jabuka

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas je dan za zabavu. Potrudite se da ugodite sebi, a nemojte da se nervirate oko sitnica. Partner može da Vam bude od pomoći.

Bik

Potrudite se više oko drage osobe. Idealan je dan za neki sastanak. Bilo bi dobro da se fokusirate, jer nemate plan rada. Organizujte se bolje.

Blizanci

Postavite se prijateljski prema partneru, ne ulazite u rasprave. Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Potrudite se da poboljšate odnose sa kolegama.

Rak

Potrebna Vam je relaksacija. Odradite šta morate, pa se posvetite privatnom životu. Moguća je poseta prijatelja ili rodbine.

Lav

Suzdržite se od ishitrenih reakcija. Ne nervirajte se oko stvari koje ne možete da promenite u vezi. Uživajte u svom slobodnom vremenu, bavite se nekim sportom.

Devica

Otvoreno recite partneru šta Vam smeta. Neka svađa može samo da rasplamsa strasti. Budite otvoreni za nova iskustva. Priliv novca je moguć.

Vaga

Budite podrška partneru u vezi sa nekim planovima i idejama. Imate previše obaveza i možete da radite više stvari. Usredsredite se na obaveze koje ste odlagali.

Škorpija

Bitno je da nađete više vremena za ljubav. Što se bolje organizujete, imaćete više vremena za sebe. Budite vredni i odgovorni.

Strelac

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje. Uključite partnera da se ne bi osećao loše. Danas ste jako romantični. Odličan je dan za druženje.

Jarac

Recite partneru koliko Vam je stalo, jer on ne može da nasluti sve što osećate i mislite. Budite otvoreniji za saradnju. Ne donosite odluke na brzinu.

Vodolija

Danas ste pričljivi i upućujete dosta komplimenata osobi sa kojom ste. To je dobro za Vaš odnos. Treba da budete ljubazni prema saradnicima.

Ribe

Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze sa poslom, jer će u suprotnom doći do toga da zapostavljate privatni život. Imate previše obaveza, ali nađite malo vremena za prijatelje. Dajte svoj maksimum da biste sve završili na vreme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović

        

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 26.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.