DNEVNI HOROSKOP za 27.09.

kamen

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas ste prilično napeti i nervozni. Ne ulazite u besmislene rasprave sa bliskim ljudima, jer je danas vreme da izađete iz kuće. Budite vredni na poslu i dajte svoj maksimum, pa ćete do kraja dana biti osetno bolje.

Bik

Skloni ste kritikovanju drugih ljudi. Sve to kreće od Vašeg ličnog nezadovoljstva. Porazmislite šta biste mogli da poboljšate danas.

Blizanci

Morate više da radite i to je prilično stresno za Vas. Osećate kako posustajete. Odmor Vam je potreban, ali i par sati odmora posle radnog dana će biti sasvim dovoljno. Provedite više vremena sa prijateljima, to će Vas oraspoložiti.

Rak

Veoma se dobro osećate. Osećate da imate više energije i elana za rad. Nove prilike će se stvoriti za napredak, pa se potrudite da ih ne propustite.

Lav

Veoma ste umorni i ne možete nikako da se organizujete kako treba. Nemate fokus i previše obaveza Vam kvari uvid u pravo stanje stvari. Odredite prioritete. Ne dozvolite da problemi u privatnom životu utiču na posao.

Devica

Osećate preveliki pritisak zbog finansija. Bilo bi pametno da danas štedite. Iznenadni problemi na poslu mogu Vas iznervirati, ali budite staloženi i ne uključujte previše emocije u posao.

Nekim ljubavnim pričama kao da je suđeno da imaju tužan kraj

Vaga

Brinete se kako ćete izaći na kraj sa finansijama. Ide Vam dobro za sada, ali je potrebno da ne pravite neke nove bespotrebne troškove. Partner ili neka bliska osoba može biti od pomoći i dati dobar savet u vezi sa tim. Svi Vam izlaze u susret, pa se ne morate previše brinuti.

Škorpija

Posvetite se voljenoj osobi i porodici. Ne mora posao uvek biti na prvom mestu, nego uradite samo ono što je prioritetno. Napravite plan obaveza, to će Vam biti izuzetno korisno do kraja dana.

Strelac

Niste dobro raspoloženi i skloni ste burnim reakcijama. Ne osećate se baš najbolje. To nije izgovor da budete neprijatni prema drugima koji brinu kako ste. Možda će Vam prijati malo samoće u popodnevnim satima i kućni mir.

Jarac

Bitan Vam je odnos sa partnerom i dobra komunikacija. Ako je to u redu, onda nemate razloga za brigu. Slobodni, na nekom neočekivanom mestu je moguće novo poznanstvo. Moguća je glavobolja, nemojte se preforsirati na poslu.

Vodolija

Želite da poboljšate odnose sa kolegama. To je dobra odluka pa porazgovarajte sa njima o tome kako da unapredite saradnju. Moguć je kraći put, prijao bi Vam.

NJIHOV ŽIVOT JE BAJKA: Četiri najsrećnija znaka horoskopa!

Ribe

Na prvom mestu su Vam posao i novac. Razmislite o usavršavanju. Neka ženska bliska osoba može dati dobar savet, pa bi bilo dobro da je saslušate.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 27.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.