DNEVNI HOROSKOP za 28.08.

devojka

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Ako sarađujete sa ženskim osobama danas će Vam biti prilično naporan dan. Svakako, puni ste dobre energije i volje i lako ćete prevazići sve prepreke. Stavite svoje potrebe na prvo mesto.

Bik

Nemojte da se trudite da radite previše ako nemate dovoljno energije. Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi teret za dalji rad.  Moguć je pad imuniteta.

Blizanci

Možete dobiti od neke osobe pojačanu pažnju i komplimente. Dobro se osećate. Imate jasnu viziju i plan šta treba danas da odradite, držite se toga.

Rak

Danas bi trebalo da da budete što agilniji na poslu. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i ne dozvolite da Vas neko poremeti.

Lav

Danas se dobro osećate, ali Vam je potrebno više relaksacije i odmora. Pokušajte da završite ono što je prioritetno, a da ostatak dana provedete odmarajući se.

Na ovoj srpskoj planini od danas možete da skijate 365 dana u godini!

Devica

Moguća je neka tajna veza ili avantura. Ako ste zauzeti, bićete strastveniji nego inače, a to nije svojstveno Vama. Pazite na troškove, ne preterujte sa kupovinom.

Vaga

Treba da zadržite neke privatne stvari za sebe. Nemojte se svima otvarati lako jer neko može da iskoristi te informacije i prenese ih drugim ljudima olako. Skloni ste saradnji danas.

Škorpija

Vredni ste danas. Ono što je bitno je da ne treba da kritikujete druge ljude i da im delite savete. Gledajte svoj deo posla da obavite kako treba, održite koncentraciju do kraja dana.

Strelac

Bilo bi dobro da se posvetite partneru. Romantični ste. Slobodni, moguće je neko poznanstvo koje će biti značajno.  Budite aktivniji fizički, prijaće Vam sport ili rekreacija.

Jarac

Ne nervirajte se oko saradnika sa kojima nemate baš dobru komunikaciju. Odradite samo ono što ste planirali na poslu i ništa više od toga. Bolje ćete se osećati ako posle posla odmah odete kući i odmorite se.

Vodolija

Danas ste sjajno raspoloženi i imate višak energije. Potrudite se da se dobro organizujete. Svakako, sve Vam ide lakše i brže nego inače. Komunikacija sa drugima je odlična i dan je dobar za dogovore.

Ribe

Pomalo se brinete da li sve radite dobro na poslu. Važno je da date svoj maksimum i to će drugi ceniti. Ne zaboravite na bliske ljude, i ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Porodica mora biti primarna danas.

(Skandalozno.rs/Izvor: Astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 28.08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.