DNEVNI HOROSKOP za 28.09.

jagoda

Foto: pxabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Danas će Vam na prvom mestu biti novac i posao. Potrudite se da sve uradite bez greške. Pazite na detalje i ubrzajte se.

Bik

Pomalo ste usporeni i nemate previše energije. Odmarajte se malo više i ne zapostavljajte porodicu zbog obaveza. Odličan je dan za šoping.

Blizanci

Pokušajte da izbegnete sve konfliktne situacije na poslu. Ima dosta tenzije među saradnicima, ali izbegavajte rasprave i težite kompromisu. Danas nije dan za nove početke već bi bilo pametno da završite sve obaveze.

Rak

Možete lako sarađivati sa prijateljima ili će Vam biti od pomoći na poslu. Ne pozajmljujte novac drugima. Moguć je problem sa cirkulacijom, pa bi bilo dobro da više vremena provedete u prirodi.

Lav

Zračite samopouzdanjem i imate višak energije. Imate dosta elana i vredni ste. Odličan je dan za nove saradnje, poznanstva, ali možda i nove ljubavi.

Devica

Veoma ste napeti i umorni od svega. Nemate dovoljno energije da pozavršavate sve što ste započeli. Ono što je bitno je da platite prvo račune, pa da onda kupujete stvari koje Vam nisu baš neophodne.

Temperament žene je određen krvnom grupom!

Vaga

Ako se ne osećate baš najbolje danas, posvetite se prijateljima ili partneru. Oraspoložiće Vas njihovo prisustvo i razgovor. Danas pravite kompromise sa kolegama, jer ćete tako lakše pregurati dan.

Škorpija

Sve Vam ide savršeno i kako ste zamisli. Veoma ste vredni i pazite na detalje, pa Vas zato i drugi poštuju. Moguć premor i glavobolja zbog posla, nemojte se preforsirati.

Strelac

Potpuno ste rasejani. Danas ne biste ništa radili samo biste negde putovali. Fokusirajte se na planiranje i onda ćete uvideti da li ima mesta za relaksaciju i beg od obaveza.

Jarac

Odličan je dan za dogovore i pregovore. Potrudite se da date svoj maksimum da sve završite u što kraćem roku. Ne odlažite ništa nego budite odgovorni.

Vodolija

Ovo je sjajan dan za ljubav. Ako ste u stabilnoj vezi, uživaćete. Slobodni, moguć je flert. Nemojte se poveravati drugima i izbegavajte da pričate svima o svom privatnom životu. Zadržite nešto za sebe.

Podgorica ponovo postaje Titograd

Ribe

Imate previše obaveza, ne možete sve da postignete na vreme. S druge strane ste prilično zadovoljni jer je priliv novca osetno bolji. Bitno je da održite red i da ne upadnete u haos. Moguć je kraći put.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 28.09."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.