DNEVNI HOROSKOP za 28.10.

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Pokušajte da sa partnerom porazgovarate o promenama koje želite da napravite. Biće Vam dobra podrška u vezi sa svim obavezama, samo je bitno da budete otvoreni. Privlačni ste drugima, ali niste raspoloženi za nešto ozbiljno.

Bik

Možete da idete na kraći put. Ako imate probleme na poslu razmislite o tome šta bi trebalo da promenite. Pravite kompromise sa kolegama.

Blizanci

Posvetite poslu više pažnje. Dajte sve od sebe da obaveze završite na vreme. Potrudite se da se usredsredite na organizaciju, jer to je danas najbitnije.

Rak

Ako ste slobodni, možete imati neku avanturu. Ne opterećujte se previše ako ne želite nešto više sa nekom osobom. Ako ste u vezi, budite malo strastveniji.

Lav

Potrudite se da ne zapostavljate porodicu. Organizujte se bolje da biste imali i vreme za druženje. Nemate motivaciju za rad.

Devica

Imate previše obaveza, a premalo vremena za sve. Neka ženska osoba može da bude od pomoći na poslu. Pazite se u saobraćaju.

Vaga

Trudite se da mislite na svoje zadovoljstvo, ali budite posvećeni partneru. Ako ste slobodni, preko prijatelja možda upoznate neku zanimljivu osobu. Potrudite se da se ne nervirate previše oko sitnica. Moguć je priliv novca.

Škorpija

Odličan je odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, idite do frizera ili kupite sebi nešto što Vam je dugo u planu. Imaćete pomoć na poslu, od mlađih osoba uglavnom.

Strelac

Prihvatite tuđe savete u vezi sa poslom. Dobro se osećate i komunikativni ste. Lako dolazi do saradnje sa drugima.

Jarac

Prijatelji su tu za Vas i velika su Vam podrška u vezi sa promenama koje želite da napravite u vezi sa poslom. Ne odustajte od svojih ideja. Moguć problem sa cirkulacijom.

Vodolija

Napeti ste zbog previše obaveza. Morate bolje da se organizujete. Ne ide Vam sve kako ste zamislili pa bi bilo dobro da promenite plan rada, da biste uspešno završili dan.

Ribe

Moguć je kraći put. Idite negde sa prijateljima ili partnerom. Prijaće Vam promena. Razmislite o usavršavanju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

     

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 28.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.