DNEVNI HOROSKOP za 29.01.

Kad ste rođeni?

foto: pixabay.com

Evo šta su vam zvezde pripremile za današnji dan.

Ovan

Imate dovoljno energije za sve što želite da uradite. Završavajte šta imate, napravite dogovore. Potrudite se da date sve od sebe da biste završili sve obaveze na vreme.

Bik

Najbitnije je da se obaveze privedu kraju. Potrudite se da što pre počnete sa radom na nekim novim zadacima. Prijatelji mogu biti od pomoći danas.

Blizanci

Pazite šta kome pričate. Fokusirajte se na rad. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu. Razmislite da li je dobro vraćati se na stare ‘priče’.

Rak

Pokušajte da smanjite stres zbog problema na poslu. Gledajte da što pre prestanete da unosite previše emocije u posao. Kompromis je bitan. Neće Vam svi biti od pomoći danas, ali možete dosta stvari uraditi sami.

Lav

Jako ste dobro raspoloženi i romantični. Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni. Zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera. Potrebno Vam je više slobodnog vremena.

Šta bi se desilo ako bi Zemlja ostala bez kiseonika na samo 5 sekundi?

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa previše planova ove nedelje. Odredite prioritete. Previše stvari zavisi od drugih i to može dovesti do stresa.

Vaga

Ne prenosite stres zbog problema na poslu na privatni život. Zabavite se i idite na neki kraći put. Treba Vam neka razonoda. Porazmislite o nekom hobiju.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Imate previše posla. Budite uporni i ne odustajte od postavljenih ciljeva.

Strelac

Dosta novih kontakata imate sa drugima. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, zbog posla ne zapostavljajte partnera, nego poradite na strasti.

Jarac

Jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da sve ide kako ste zamislili i kako treba da bude. Moguć je dobitak u nagradnoj igri.

Vodolija

Ne obraćajte pažnju na mišljenje drugih ljudi. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa članovima porodice. Strastveniji ste nego inače.

Dobila odštetu od države zbog smoga: “Imamo pravo da dišemo čist vazduh”

Ribe

Nove šanse Vam se pružaju, moći ćete da započnete šta god poželite. Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali će se to rešiti lako, imajte strpljenja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

(Skandalozno.rs/Izvor: Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 29.01."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.