DNEVNI HOROSKOP za 31.12.

priroda

Foto: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za poslednji dan u 2017. godini.

OVAN

Karijera: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

Ljubav: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.

Zdravlje: Nesanica.

BIK

Karijera: Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

Ljubav:  Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Zdravlje: Više se odmarajte.

BLIZANCI

Karijera: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciju.

Ljubav: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

Zdravlje:  Korigujte ishranu.

RAK

Karijera: Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila.

Ljubav: Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu.

Zdravlje: Osećate se dobro.

LAV

Karijera: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama.

Ljubav: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera.

Zdravlje: Problemi sa mokraćnim putevima.

DEVICA

Karijera: Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način.

Ljubav: Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.

Zdravlje: Uzimajte više vode.

VAGA

Karijera: Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.

Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.

Zdravlje: Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Karijera:  Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost.

Zdravlje: Problemi sa leđima.

STRELAC

Karijera: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

Ljubav:  Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

Zdravlje: Osećate se dobro.

JARAC

Karijera: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

Ljubav: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

VODOLIJA

Karijera: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

Ljubav: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

RIBE

Karijera: Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Ponekad treba isključiti razum i delovati instinktivno.

Ljubav: Slušajte sebe i pustite da neka vaša osećanja isplivaju na površinu. Otvaranjem prema drugima stičete šansu da upoznate neku zanimljivu osobu.

Zdravlje: Bavite se rekreacijom.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:Astro)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 31.12."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.