Dnevni horoskop za četvrtak, 1. oktobar

ljubav

Ovnovi, nemojte biti previše sumnjičavi; ne budite previše kritični, blizanci! Device – umirite se, sve će biti u redu.

 OVANKarijera: Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.Ljubav: Zbog novih događaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.

Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

 

BIK

Karijera: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

 

[adsenseyu1]

BLIZANCI

Karijera: U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Međutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč.

Ljubav: Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

Zdravlje: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

 

 

RAK

Karijera: U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.

Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

Zdravlje: Osetićete veliko psihološko olaksanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

 

 

LAV

Karijera: Samo pomoću suptilnih metoda možete da “nametnete” svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje.

Ljubav: Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u određenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

Zdravlje: Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

 

DEVICA

Karijera: U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Voljena osoba možda ima neke “neobične ideje”, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

 

 

VAGA

Karijera: Delujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje.

Ljubav: Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

 

ŠKORPIJA

Karijera: Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku.

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u “lepši deo stvarnosti”, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu.

Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim “teškim temama”.

 

[adsenseyu1]

STRELAC

Karijera: Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju.

Ljubav: Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu.

Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

 

 

JARAC

Karijera: Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji.

Ljubav: Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

 

 

VODOLIJA

Karijera: Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.

Zdravlje: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

 

 

RIBE

Karijera: Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.

Ljubav: Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

(astro /dnevno)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 1. oktobar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.