Dnevni horoskop za četvrtak, 13. 08.

zena

Evo šta su Vam zvezde spremile za danas…

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su Vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

Ljubav: Emotivna nota koju osećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Prinudjeni ste da se pomirite sa odredjenim uslovima ili dogadjajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

Ljubav: Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

Zdravlje: Posvetite svoju pažnju dogadajima koji Vas ispunjavaju pozitivnim raspoloženjem i energijom.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje dogadjaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.

Ljubav: Lakše Vam je da odredjenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor, priuštite sebi bolje uslove za relaksaciju i opuštanje.

 

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da opravdate svoj ugled. Ipak, stvari koje činite više podsećaju na preuveličavanje ili na ličnu nesigurnost.

Ljubav:  Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i greške koje ste napravili.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate.

Ljubav: Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da Vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prijaće Vam veća kolicina tečnosti i vitamina u ishrani.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o poslovnim mogućnostima. Ukoliko trpite neuspeh promenite svoju poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara Vašem interesovanju i ciljevima.

Ljubav: U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju Vaš dobar ukus.

Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

 

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Ne volite da Vam neko postavlja različite ulove i da utiče na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja.

Ljubav: Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Primećujete da se dogadjaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.

Ljubav:  Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, prijaće Vam neka “mirnija oaza”.

[adsenseyu1]

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera:  Stalo Vam je da uskladite različita interesovanja koja postoje među saradnicima. Ipak, svako od Vas ima svoje prioritete i teško pristaje na poslovne ustupke. Potrebna Vam je diplomatska nota u obraćanju.

Ljubav: Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na voljenu osobu. Neko Vas kritikuje zbog ponašanja ili mana.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam različiti susreti, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji Vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu.

Ljubav: Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem.

Zdravlje: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči predjete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

Lubav: Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje Vam je stalo.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

 

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

Ljubav: Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.

Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i boravak u prirodi.

(astro /Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 13. 08."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.