Dnevni horoskop za četvrtak, 7. 4.

horoskop

Foto: pixabay /skandalozno.rs

Saznajte šta vam donosi današnji dan…

OVAN

 

POSAO: Osmislite dobru strategiju i pokažite odgovornost za svoje postupke u društvu saradnika. Ovo je prilika da pokažete šta umete.
LJUBAV: Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje vam možda i opravdano prećutkuje.
ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

 

BIK
POSAO: Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese, pa nemojte da se upuštate u testiranje rizičnih i eksperimentalnih rešenja. Nekada je proveren način najbolji način.
LJUBAV: Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijatnih situacija.
ZDRAVLJE: Osećate se odlično, puni ste energije.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
POSAO: Preispitajte sve mogućnosti koje imate za saradnju, uvek postoji neko zaobilazno ili dobro rešenje. Iako vam se nešto ne čini kao sjajno rešenje, bolje je prihvatiti i nešto lošije na kraće vreme nego ne preduzeti ništa.
LJUBAV: U susretu sa bliskom osobom, nema potrebe da sputavate svoje emotivne želje ili maštovite ideje.
ZDRAVLJE:  Poradite na boljoj zdravstvenoj preventivi.

 

RAK

 

POSAO: Važno je da sačuvate poverenje u određene saradnike i da se prilagodite savremenijim idejama u poslovanju. Ne dozvolite da vas vreme pregazi, jer onda nećete biti konkurentni u svom poslu.
LJUBAV: Maštate o nekom romantičnom susretu i novim ljubavima, a ne primećujete osobu koja vam se divi iz daljine.
ZDRAVLJE: Ne prijaju vam vremenske prilike.

 

LAV
POSAO: Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Zato je bitno da sarađujete sa ljudima čijoj proceni verujete.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip nekog emotivnog kažnjavanja ili ljubavnog rivalstva koje vas dodatno udaljava od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima.

 

DEVICA
POSAO: Važno je da pravilno nametnete svoju ulogu u saradničkim redovima. Nemojte da delujete nesigurno ili da dozvolite da vas pokolebaju, bitno je da nastupite samouvereno.
LJUBAV: Smeta vam svaka sitnica koju partner uradi, a ne primećujete sve pozitivne stvari koje odlikuju vašu vezu.
ZDRAVLJE: Pokušajte da promenite loše navike.

 

VAGA
POSAO: Imate utisak da vam nedostaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni ili da vam izmiče dobra prilika. Proširite mrežu saradnika kako biste bili sigurni da imate sve bitne informacije.
LJUBAV: Uživajte u nečijem društvu u skladu sa svojim emotivnim raspoloženjem, nema potrebe da forsirate odnos koji vas emotivno iscrpljuje.
ZDRAVLJE: Više se krećite.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Poslovni gubitak ilustruje vašu trenutnu nemoć da prevaziđete loš dijalog sa saradnicima ili da se suprotstavite nečijem uticaju. Potrebno je da osmislite novu strategiju.
LJUBAV: Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je pravi problem.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

STRELAC
POSAO: Delujete snalažljivo i efikasno u situacijama kada se rešavaju zajednički poslovno-finansijski interesi.Kolege se ugledaju na vas.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoje iznenadne izlive sujete ili ljubomore.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina i minerala.

[adsenseyu1]

JARAC
POSAO: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pažljivo birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje.
LJUBAV: Ne plašite se da pokažete svoje slabosti partneru, niko ne očekuje da budete savršeni.
ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

 

VODOLIJA
POSAO: Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili dodatnu konfuziju u odnos sa bliskim saradnicima. Tako neko vam nije potreban u vašem timu jer na njega ne možete da se oslonite.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete moći da odolite.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u zglobovima.

 

RIBE
POSAO: Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava vaše poslovne interese. Ne fokusirajte se toliko na tuđi uspeh, već gledajte kako da obezbedite svoj.
LJUBAV: Delujete suviše uznemireno i imate loš predosecaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku.
ZDRAVLJE: Osećate se odmorno.

(Astro/Dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za četvrtak, 7. 4."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.