Dnevni horoskop za petak, 1. 1.

srce
Prvi dan Nove godine prilično je “umoran” i prazničan… Pa su se i zvezde umorile, izgleda 🙂
 OVANKarijera: Pohvala osobe koja je iznad vas na poslovnoj lestivici vam mnogo znači. Iskoristite je pametno. Neka vam da vetar u leđa kako biste bili još bolji i produktivniji na radnom mestu.
Ljubav: Više osoba je trenutno u igri, ali pre ili kasnije će doći vreme da izaberete jednu od njih. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima jer jednog dana bi vam se moglo desetostruko vratiti.
Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK
Karijera: Očekujte konfliktne situacije, ali najbolje bi bilo da ovaj put prećutite ono što mislite. Biće vremena da se poravnaju računi.
Ljubav: Blage nesuglasice sa partnerom rešite tako što ćete ponekad popustiti. Neće vam pasti kruna s glave, a veza će vam postati jača.
Zdravlje: Mogući problem sa zubima. Isplanirajte posetu stomatologu.

[adsenseyu1]

BLIZANCI
Karijera: Zvezde vam predviđaju blistavu budućnost i to će početi da se ostvaruje vrlo uskoro. Osetićete olakšanje u obavljanju poslova i ništa vam neće biti teško. Uživajte u svom uspehu.
Ljubav: Usamljeni Blizanci ne treba da očajavaju. Prava osoba se nalazi bukvalno iza ugla. One koji su u vezi neka očekuju mnogo uzbuđenja.
Zdravlje: Previše radite. Potreban vam je predah.

RAK
Karijera: Vaše ideje nailaze na jednoglasnu podršku na poslu. Samo tako nastavite i uskoro vas može očekivati i unapređenje.
Ljubav: Vaše okruženje ne slaže se sa vašim trenutnim izborom partnera. Ignorišite ih. Vi ste srećni i to je najbitnije.
Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV
Karijera: Promena posla ili barem sektora u kome radite bi vam prijala, ali nemojte po svaku cenu želeti da odete sa mesta na kome ste sada. Nekad je u životu potrebno zadovoljiti se.
Ljubav: Svojim komentarima činite da se partner oseća neprivlačno. Pazite šta govorite kako ne biste povredili tuđa osećanja.
Zdravlje: Pokušajte da se naspavate.

DEVICA
Karijera: Iako možda deluje kao da vam trenutno ne cvetaju ruže, strpite se. Loš period će se uskoro završiti i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.
Ljubav: Partner prolazi kroz dramatične promene u životu. Sada je pravi trenutak da pokažete ljubav i razumevanje. Umeće to da ceni.
Zdravlje: Stres vam veoma negativno utiče na organizam. Pokušajte manje da se nervirate.
VAGA
Karijera: Projekat na kome dugo radite polako privodite kraju. Sada je pravi trenutak da date sve od sebe, a ne da se ulenjite i prepustite drugima da obavljaju vaše zadatke.
Ljubav: Odnosi sa partnerom su harmonični, pa ih možete iskoristiti da vašu vezu podignete na viši nivo. Nije isključeno ni donošenje nekih bitnih životnih odluka.
Zdravlje: U odličnoj ste formi.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA
Karijera: Otkrili ste tajnu poslovnog uspeha. Negujte dobre odnose sa šefovima i kolegama i imaćete od toga višestruke koristi. Ipak, ne mešajte previše karijeru i prijateljstvo.
Ljubav: Sveže ste zaljubljeni i to veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Potrudite se da taj osećaj traje što duže.
Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC
Karijera: Imate osećaj da vam kolege rade iza leđa i ne grešite u tome, nažalost. Pokušajte da ostanete sa svima u dobrim odnosima kako im ne biste pružili dodatni materijal za ogovaranje.
Ljubav: Dozvoljavate da stres utiče na vaš privatni život. Bila bi dobra ideja da zajedno sa partnerom isplanirate neku opuštajuću aktivnost.
Zdravlje: Pazite šta jedete.

JARAC
Karijera: Negativno reagujete na promene u poslovnom okruženju. Promenite stav jer nova situacija može biti povoljna po vas.
Ljubav: Imate osećaj da vas partner ne razume. Opustite se i ne dozvolite sebi da vas zarobi loše raspoloženje.
Zdravlje: Ako ste pušač, razmislite o tome da ostavite ovu lošu naviku.

VODOLIJA
Karijera: Deluje vam kao da uprkos dobrim rezultatima na poslu, izostaju pohvale kao i novčana stimulacija. To može biti poražavajuće, ali ne odustajte. Dobra vremena samo što nisu.
Ljubav: Vodolije koje su u dugoj vezi mogu se osetiti kao da su upale u kolotečinu. Ako ste i vi jedna od njih, probajte da unesete malo raznolikosti u odnos sa partnerom.
Zdravlje: Unosite više vitamina u svoj organizam.

RIBE
Karijera: Iako možda mislite da vam posao nije dovoljno zabavan, grdno se varate. Na pomolu su situacije koje će biti, u najmanju ruku, interesantne.
Ljubav: U svemu što radite imate apsolutnu podršku partnera. Ipak, ne uzimajte ga zdravo za gotovo jer i on ima svoje muke.
Zdravlje: Ukoliko primećujete promene u svom organizmu, proverite hormone.

(astro/dnevno.rs)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za petak, 1. 1."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.